Skotips.

Fine sko på salg hos Lille Vinkel. Både de svarte lave og de svarte høye skoene mine (som jeg bruker mest) har blitt ødelagte, så jeg trenger nye, svarte sko. Disse hadde jeg gjerne tatt! Synd jeg er litt low on cash for tiden, februar er en hard måned for visakortet. Nuvel. Nå er det pizzatid. Løøørdag, woo-woo!

Del

Kommentarer

 1. februar 20, 2010 / 22:02

  Flott hjemmeside Drea! Elsker bildene dine og lille Vilja er jo bare vakker! Tenkte bare jeg skulle si at på Ellos har de skoene dine, «Bronx skinnboots», og om du bruker kode 3104 så får du halvpris, altså 497,50kr. Jeg har selv nettopp bestilt et par! Kanskje visa kortet klarer det, selv om det er februar? ;)

 2. Drea
  februar 20, 2010 / 22:29

  Izzie Draker: åh, takk for tips! :D Jeg får se om visakortet takler det! ;) Hihi!

 3. anniken
  februar 21, 2010 / 15:17

  når jeg fikk de der posten var det kjærleik ved første blikk

 4. februar 23, 2010 / 10:55

  Så fin header du har fått deg, snuppa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.