Busy days.

Oi, dagene her i Bergen har vært travle, og jeg har ikke rukket å blogge noe særlig. Jeg har ikke tatt så mange bilder heller (bortsett fra fotograferingene selvfølgelig), og det er jo i grunn skikkelig teit. Jeg har bare ikke tenkt på det. Vel, nå er jeg straks på vei hjem igjen (venter på flyet as we speak), og i morgen får jeg endelig treffe Vilja igjen. Jeg savner henne så utrolig mye! Nei, jeg får blogge mer når jeg kommer hjem i morgen, for nå må jeg fly. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. januar 27, 2010 / 21:00

  God tur hjem!! :)

 2. januar 27, 2010 / 21:07

  Jeg lurte på om du kunne være så utrolig snill å dele en liten sak med meg… Hvordan fjerner du selve videoen når du embeder fra youtube, men beholder selv sangen?
  Tusen takk for kaizers orchestra-inspirasjon:)

 3. januar 27, 2010 / 21:30

  Kan tenke meg du har vært travel ja og kan også tenke meg du gleder deg til å se Vilja igjen i morgen. ;) Håper du vil legge ut bilder du har tatt da… hadde vært moro!

  Lurte også på en ting når det gjelder det webportfolioet ditt som du har kjøpt fra bludomain (stemmer ikke det) må du betale noe i måneden/året for det der eller hvordan er prisene? Må du lage siden selv? Og får du eget domene inkludert i prisen?

  Virkelig ett fint portfolio du har og har selv tenkt på en stund om jeg skulle skaffe meg ett portfolio (i tillegg til bloggen) så lurte derfor på om du hadde noen tips. :)

 4. januar 27, 2010 / 21:50

  Heisann!
  Jeg har lenge prøvd å lete etter nye bloggere å følge med på og plutselig ramlet jeg innom bloggen din i dag. For en herlig blogg fylt med masse lekre bilder. Jeg elsker blogger med fine bilder. Dette er en blogg jeg garantert kommer til å følge videre. Keep up the good work!

 5. januar 27, 2010 / 22:09

  Haha, vet du hva? Inatt drømte jeg at jeg kjørte forbi deg mens du hadde fotoshoot! PÅ MOTORVEIEN

 6. januar 27, 2010 / 22:11

  … ooops – postet visst litt før jeg var ferdig å skrive.,. ;)

  Jo, jeg drømte at jeg kjørte fra byn mot flyplassen (jeg bor ikke så veeeldig langt fra Flesland, ihvertfall ikke i luftlinje), og så så jeg deg og et helt team holde på ute langs siden av veien… *ler* Drømmer er så RARE! Håper i det minste alt gikk greit med shootene du hadde? Flinke du! Kult at du har så mange oppdrag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.