20:22.

kommer jeg rett fra dusjen etter ei kort (men god) treningsøkt, og nå har superkokken Kaj servert pizza. Resten av kvelden skal brukes til bilderedigering av dagens to shooter (vi skal ikke se bort i fra at det kommer litt bilder også, enten i kveld eller i morgen!), og jeg skal dessuten se litt mer Greys. Jeg har fått lastet ned sesong 5 nå, og har tenkt å se de episodene jeg ikke har sett fra før. Jeg begynte jo å følge med så sent, så jeg har ikke sett så altfor mye. Med andre ord en fin lørdagskveld og blablabla. Nå frister pizzaen altfor mye, så later!

Del

Kommentarer

 1. januar 16, 2010 / 22:11

  Hihi, gøy at du har blitt så hektet på Greys, absolutt min favorittserie også! :)

  Kos deg masse resten av kvelden! :)

 2. januar 17, 2010 / 13:23

  Ha en fin kveld! :))

 3. januar 18, 2010 / 00:28

  Hei! Nå er det lenge side jeg har kommentertbloggen din. TEnkte ejg skulle slenge igjen en liten hilsen til deg, med spørsmål. Først vil jeg abre si at du tar absolutt nydlige bilder. Også til spørsmålet:

  Hvordan fikk du din «egen» domene?
  Og koster det noe? Håper du orker å svare meg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.