P a r t y – p a r t y.

I gårkveld fikk jeg plutselig ei melding fra June som fortalte at det var jentevors hos Nora. Så da løp jeg ned trappa, slengte på meg en kjole og dro på jentevors til Nora. Vi hadde det kjempehyggelig, og etter en stund fortsatte vi festen hos Rune. Plutselig var klokka halv fem, og det var virkelig på tide å komme seg hjem. Jeg har ikke vært ute så lenge på…. evigheter, så å si at jeg var hundre prosent våken den siste timen er nok å overdrive. Men jaja, her er i alle fall et bilde av June og meg! Gud, jeg trenger en frisørtime.  Anyways, god nyttårsaften alle sammen! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. Tina
  desember 31, 2009 / 17:14

  Har du ikke flere bilda da? :D

 2. Drea
  desember 31, 2009 / 19:51

  Tina: jo, har noen, men ikke mange! ;) Men fikk ikke lagt de inn på macen, så Kaj har de på pcn sin! Kanskje jeg poster fler i morgen! :D

 3. januar 1, 2010 / 03:52

  Godt nyttår Drea :D

 4. januar 1, 2010 / 08:18

  Nice..! (: Godt nytt år! ;)

 5. Mette
  januar 1, 2010 / 14:53

  Ett spørsmål:
  Spør du alle personer som er på bildene du legger ut, om det er greit at de blir lagt ut på nettet? Da mener jeg ikke familiebilder, men de andre bildene du tar.

 6. Drea
  januar 1, 2010 / 16:36

  Mette: ja, det gjør jeg! :)

 7. januar 1, 2010 / 22:44

  Gøøøy fest! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.