Home alone.

Heihei. Ingen bilder nå, men heller en finfin sang. Jeg hører på (høy) musikk og danser rundt med moppen. Kaj og Vilja er på Mausund for å besøke Kajs besteforeldre, men jeg må være hjemme for å vente på posten. Jeg er som alltid ute i siste liten med julegaver, og har dermed ikke en dag å miste. Om det ikke kommer julegaver i posten i dag så hyler jeg. Høyt. Hvordan skal jeg da rekke å sende ut gaver til farmor og bestemor som så forhåpningsfulle venter på post fra meg? Iiiik. Jeg hater å være treig, men allikevel får jeg på en måte aldri gjort noe med det heller. Jeg bare er sånn. År etter år etter år etter år. Jaja. Nå skal jeg og Herr Mopp ta en ny svingom over gulvet før jeg sjekker posten påny, mens Reisende Onkel Mac er så snill og bidrar med herlig og høy musikk. Det er litt godt å være hjemme alene i blant også. Danse, synge og brøle uten at noen påpeker hvor lite pent det høres ut for alle andre enn meg selv.

Del

Kommentarer

 1. Gina
  desember 21, 2009 / 13:20

  Heia, takk for igår :D Jeg var på posten isted å det kom ingenting til meg :S Spenningen stiger, hvordan vil dette gå? :P

 2. desember 21, 2009 / 14:06

  Jeg venter også på posten nå, men må nok vente en time eller to til tenker jeg. Deilig å være alene innimellom, absolutt :)

 3. desember 21, 2009 / 14:23

  Jeg kjenner meg igjen med det med moppen xD
  Forresten: har du noe tips til å ta selvportrett?

 4. Tina
  desember 21, 2009 / 14:35

  Du må tenke på dine stakars naboer!! Ö

 5. Drea
  desember 21, 2009 / 14:36

  Tina: det har jeg selvfølgelig gjort! De ser ikke ut til å være hjemme! ;)

 6. desember 21, 2009 / 14:54

  Hohooo, fin musikk – svinger meg uten mopp jeg ja, MOPPESTREIK! Og det som irriterer meg aller ALLER mest, er at jeg gjorde narr av alle juleforberedelsesgærne kvinnfolk som annonserte allerede i overgangen nov/des at de hadde vaska vinduene… ALT for tidlig, mente jeg. Og… Nå sitter jeg her, og ser knapt ut, gjennom saltlake og det som verre er… Og det er KALDT. Det er IS. Det er slettes ikke noe vindusvaskevær. Og ikke er jeg i vindusvaskemodus heller. Og det irriterer meg. Ikke at jeg ikke er i vindusvaskemodus, men at vinduene ikke er vasket før. Nå er det snart mørkt også. Så jeg «slapp unna» i dag også. Kanskje i morgen… God julevask, Andrea Pea – lad opp til romjulscup. Her skal knuuuuses! ;-)

 7. Drea
  desember 21, 2009 / 15:41

  Randi: hihi, jeg gjør narr av dem jeg også, og jeg er ikke ryddehysterisk NÅ heller! Bare det ser LITT ryddig ut så er jeg fornøyd, jeg. Det finnes tross alt viktigere ting å gjøre enn å rydde altså, fnis. Som å blogge, se på fotoblogger, ta bilder, se mer på bilder, lese om bilder. Jepp, har det klart! Gleeeeeder meg til romjulscup, vi skal i alle fall score! Hehe! :D

 8. desember 21, 2009 / 16:28

  Hei Drea! Fast leser av bloggen din, og må virkelig si du tar nydelige bilder :) Men jeg lurer på en ting. På bildene ser jeg du har en sånn fjernkontroll som du kan styre selvutløseren på kamera med, hvis du skjønner hva jeg mener?! Er det mulig å kjøpe slike hvis man har et speilreflekskamera, eller er det noe som følger med spesielle modeller? Håper på svar! :)

 9. Drea
  desember 21, 2009 / 16:39

  Charlotte K: takk skal du ha! :) En slik utløser får du kjøpt til de aller fleste speilreflekskameraer. Bare søk på navnet på kameraet ditt og utløser eller noe, så finner du det nok! :)

 10. Susanne
  desember 21, 2009 / 17:03

  Ha en fin fin dag alene :D

 11. desember 21, 2009 / 18:11

  Hei Andrea:)
  Først: Takk for fint julekort:)Og så: Takk for tips ang. kommentar på bloggen min. Jeg har lurt på det der. Nå skal det fikses med en gang.
  Og til sist: Jeg har overhodet ikke kontroll på julegavene selv. Hadde noenlunde kontroll før syke barn og syk meg selv slo inn for fullt. Nå er Eimund på vei til legevakta med Per Arne. Og tenk at han må helt til Hitra. Ikke noe seærlig artig med en syk gutt.
  PS! På pga. manglende julegavekontroll kan det nok hende at Vilja blir nødt til å vente litt over julaften. Men man kan jo håpe på et postmirakel :)

 12. desember 21, 2009 / 18:16

  PS! Ang. det forrige innlegget ditt. Det er derfor vi digger Harald Eia og Co. De er i hverfall ikke korrekte:)

 13. Tina
  desember 21, 2009 / 19:06

  Sangen her minne mæ om han svenske Jonas som æ «va sammen med» for nånn år sia :)

 14. desember 21, 2009 / 20:09

  Ble anbefalt av Ellen å ta en titt i bloggen din – du verden så flink du er! Bloggen din ser jo helproff ut! Jeg strever liksom nok med helt sånne standard greier, jeg, og føler meg som en nybegynnerblogger. Og så lekre bilder du tar!
  Jeg kommer nok tilbake på flere besøk!

 15. Merete
  desember 22, 2009 / 00:02

  Fiiin sang! Hvilken reklame er den fra? :)

 16. desember 22, 2009 / 03:39

  Hjemme alene er litt digg en gang iblant (: Venter også veeeldig på post! Og den kommer helt fra andre siden av jorda og over, så jeg håper virkelig den kommer snart..! hihi..

 17. Drea
  desember 22, 2009 / 11:09

  Merete: den er fra Greys i alle fall, aner ikke om den er på reklame jeg! :b

 18. desember 22, 2009 / 13:46

  Jeg ville bare si ifra om at du er på topplisten min. Du kan se den på bloggen hvis du vil :)

 19. desember 22, 2009 / 13:46

  Jeg kjenner meg virkelig igjen;)

 20. desember 22, 2009 / 23:38

  jeg liker musikkvalget, postal service er alltid godtatt! : D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.