Høst på hytta.

Sånn ser høsten ut her. Nydelig. Jeg ser meg rundt, og skulle ønske jeg hadde en kvinnelig modell med langt, krøllete, blondt hår og hvit kjole på tilgjengelig, som jeg bare kunne ha plassert blant de fine, brune stråene eller de kalde bjørkene. Men det har jeg jo ikke. Tanken er allikevel fin, og bildene ser flotte ut i hodet mitt. Sånn er det å bo med meg. Jeg tenker bilder uansett hvor jeg ser, og jeg skjønner så innmari godt om Kaj blir lei når jeg kommanderer ham til å flytte over Vilja fra vogna si til de brune, fine stråene så jeg kan ta et bilde av henne. Det er lov å sukke høylydt, himle litt med øynene og tenke «auff…» i slike situasjoner. Ikke alltid, men i blant.

I morgen er det fredag og hjemreise, og jeg må si at det har vært utrolig godt med rolige dager her på hytta. Jeg har enda ei travel helg med fire fotograferinger i vente, så en oppladning har nok ikke vært dumt. Nå er pausen min over, og jeg må fortsette med intensiv bilderediering. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde ansatt en retusjør, men så kommer jeg på hvor gøy det faktisk er å gjøre det selv. Det er jo (nesten) halve moroa. Vel, nå jeg virkelig fortsette. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. november 26, 2009 / 20:39

  Nydelige vakre Vilja! Du er så råflink Drea! Fantastiske stemningsbilder! :-)

 2. november 26, 2009 / 20:54

  For noen nydelige høstbilder og for en nydelig liten Vilja. Hun blir bare vakrere og vakrere og hun som er så vakker fra før. Hvor skal det ende? :D

 3. november 26, 2009 / 21:12

  Virkelig nydelige bilder!

 4. november 26, 2009 / 21:12

  Du er så utrolig flink! :)

 5. november 26, 2009 / 22:04

  Nydelige, nydelige Vilja! :)

 6. Gunvor
  november 26, 2009 / 23:17

  Å, så fine bilder. Blir helt misunnelig.

 7. november 27, 2009 / 00:13

  Fantastiske bilder! Er helt med deg i den skjønne jenten med hvit kjole, men synes at alternativet ditt i aller høyeste grad nådde opp! En skikkelig hjerteknuser, har du!

 8. november 27, 2009 / 00:20

  Utrolig at man kan knipse slike høstbilder når desember nærmer seg med stormskritt.. Hvor i landet er du hen?

 9. november 27, 2009 / 00:43

  Åh, det øverste bildet var helt nydelig!

 10. november 27, 2009 / 10:14

  Det første bildet var såå nydelig av Vilja. :) Hun har så fine øyne!! :)

  Det er så godt å høre at du har så mye å gjøre. Det blir penger av slikt. :) Heldig du som får jobbe med drømmen din. :)

 11. november 27, 2009 / 15:21

  Sv: Visst är det en underbar ö? :) Det stämmer att det är bilfritt, eller nästan iaf. De har fyra bilar som man ser rätt ofta, sopbilarna bland annat.
  Sen när vi gick upp lite i stan, bort från turisterna, så hittade vi ännu fler bilar. Bara skrotbilar dock.

 12. november 27, 2009 / 17:10

  Wow du er skikkelig flink! Vet at du er flink til å redigere bilder, men jeg får ALLTID sjokk hver gang du legger ut et nytt bilde! SHIT, det er bare så vakkert!

 13. november 27, 2009 / 18:56

  Fiiine bilder :D Du, er du hjemme den andre helga på desember? Da kommer jeg til Frøya en tur nemlig! :D

 14. Drea
  november 27, 2009 / 19:03

  June: yeees, I am! :D Er i byen første helga på desember, men andre helga er jeg hjemme, wohoo! :D Da må vi møtes! :D

 15. november 29, 2009 / 01:40

  jeg har lest bloggen din lenge, og jeg må bare si at du er sinnsykt flink til å både ta bilder og blogge! blir helt fascinert :) også har jeg aldri sett en søtere jente enn vilja. helt nydelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.