Mother and sons.

God dag! Vi sitter fremdeles på hytta hvor fluene er så halvdaue at de bråker verre enn Dimmu Borgir på en dårlig dag. De er faktisk så daue at om de skulle være så uheldige å dumpe borti en av oss på den lange ferden sin over rommet, så glemmer de (i lykkerusen av å få noe å hvile føttene på) at vi er svære drapsmaskiner som bare trenger å knipse for å gjøre slutt på det hele. Få jobben gjort. De rekker å puste lettet ut rett før de blir smadret av en flat hånd. Det er da ingen dårlig måte å dø på, er det? Vel, anyways. Vi sitter på hytta, og jeg har vært svært så effektiv de siste dagene. Ovenfor ser du to bilder fra en fotografering jeg hadde i forrige uke. Kool. skal vi ta oss en tur ut i det fine høstværet. Gå en tur, leke litt og bare nyte hyttestillheten man ikke kan finne andre steder. Ha det!

Del

Kommentarer

 1. november 26, 2009 / 13:14

  DU er flink altså – jeg vil – om ikke bli 20 år yngre som du – bli like flink som du til å ta bilder – DET er et mål ( som jeg er langt unna!!!!) Tusen takk for svar ( husker ikke om jeg svarte deg jeg… SKAL – kanskje vi har?? (mannen har en diger foto bag til det gamle speilrefleks kamera sitt med masse i som jeg ikke har sett noe særlig på) KJØPE ekstern blits ja!!! LITT langt unna å komme å bli tatt bilder av, av deg…
  Fame smugtitting – er uttrolig bra – tror ikke du lærer så veldig mye egentlig, men det kan vel være morosmt med bilder tatt av andre for det!!
  Klem

 2. november 26, 2009 / 13:55

  Herlig bilder! Det første fanger gutteuttrykkene så fint!

 3. RB
  november 26, 2009 / 15:24

  Så fine bilder! :)

  Jeg har skaffet meg Photshop cs4 for en stund siden, men jeg sliter litt med å lære med å bruke det. Har prøvd å se på videoer på youtube, men vet ikke helt hva jeg skal søke på for å lære helt basisting etc.
  Jeg liker veldig godt måten du redigerer bildene dine, spesielt de av Vilja er så skjønne. Måten du får øynene til å stråle på og huden til å se så skjørbar ut osv.

  Derfor lurer jeg på om du kunne tenke deg å legge ut noen tips for nybegynnere i Photoshop. Noen filmer på Youtube som du har lært mye av og evt. andre sider du har brukt til å lære deg å redigere bilder.
  Jeg hadde i alle fall satt utrolig stor pris på det, med tanke på at jeg har masse bilder av verdens skjønneste tantebarn på 7 månede, som jeg gjerne skulle ha «shina opp litt».

 4. november 26, 2009 / 19:13

  Wow! Dette var flotte bilder! Skikkelig kreativt det du har gjort med det første bildet – hadde det vært mine gutter hadde det gått rett på et lerret og på veggen!

  Artig vikling på det andre bildet også – frister til kopiering… :-)

  kos dere med stillheten og hverandre!

 5. november 26, 2009 / 19:25

  Jeg likte ekstra godt det første. Kjempestilig! Og så en veldig søt familie :)

  Kos deg videre – høres deilig ut!(minus fluene, såklart…)

 6. november 26, 2009 / 19:38

  Ha ha! Du skriver virkelig bra. Å få halvdøe fluer til å høres interesant ut:P

  Kjempe kule bilder denne gangen!

 7. november 26, 2009 / 20:45

  Herlighet så utrolig bra bilder!

 8. november 28, 2009 / 13:21

  Det første var utrolig tøft! Du er flink du Drea! :D

 9. Borghild
  november 28, 2009 / 21:04

  So flink du e! :) Sku ønska du budde på vestlandet, så kunne du tatt bilde i bryllupet mitt! :)

 10. november 30, 2009 / 10:23

  Du er så fantastisk flink, Drea! Du skikkelig deg virkelig ut i den stikl, og jeg elsker bildene dine.. Jeg syns det fort kan bli kjedelig med slike familiebilder, men du greier å lage en egen vri, og faktisk få bildene til å se naturlig og stilige ut. Tipper de faller i smak hos hver kunde :)

 11. desember 5, 2009 / 00:11

  Det øverste bildet var NYDELIG! Jeg falt helt for det.. Du er så sykt talentfull, Drea!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.