Yeeeeeees, but no #2.

Herlig veske fra etsy.com. Ca. 4000 kr.

God kveld! Sjekk denne fantastisk kule veska fra etsy.com. Bare synd prislappen hindrer meg i å kjøpe den. Fire tusen kroner. Det blir for mye for pengboka mi, dessverre, men det er selvfølgelig lov til å se (og sikle), så skal jeg nok gjøre et lite DIY-prosjekt ut av det tenker jeg. Jeg er egentlig ikke noe flink til sånt. Lage og fikse på ting. Men denne gangen jeg bare, så nå skal jeg søke litt på ebay etter studs and chains. Og ei passende veske. Det kan i alle fall bli litt gøy, men jeg håper selvfølgelig det blir bra også.

I dag har vi malt i garasjen, så nå begynner det virkelig å bli bra. I morgen skal strøk nummer to påføres, og taket skal males. Det nærmer seg! Snart har jeg eget studio. Tenk det. Not bad. er det kveldsmat og Unge Mødre. Resten av kvelden skal, overraskende nok, tilbringes på sofaen under et varmt pledd. Alene, for Kaj skal på jobb i natt også. Ha en fin kveld alle sammen! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. september 15, 2009 / 21:19

  Hadde vært dritkult å kunne lage sine egne vesker!! Hvis du finner ut av det, husk å fortelle meg! YEAH! God kveld :)

 2. september 15, 2009 / 21:22

  Er det norsk Unge mødre som er begynt igjen? I såfall venter jeg i spenning på at det kommer som podcast! Hilsen København =)

 3. Drea
  september 15, 2009 / 21:31

  Susanne Eriksen: det er det vet du, og den første episoden ligger i alle fall ute på Maxdome nå! :)

 4. september 15, 2009 / 22:31

  Ikke helt min stil, men råkul likevel! :D Lykke til med DIY prosjektet ditt! Det blir spennende!

 5. september 15, 2009 / 22:56

  Skulle ønske jeg var så kreativ og kunne lage mine egne klær og vesker etc. Hadde vært så utrolig stilig! Lykke til :)

 6. september 16, 2009 / 07:43

  Drea! Finn frem den kreative siden i deg. Ta en gammel kjedelig veske, kjøp nagler og lenker å fest på. Da får du en unik og billigere råkul veske;)

 7. Drea
  september 16, 2009 / 08:16

  Anne Line: det er helt klart at du ikke har lest innlegget i alle fall, for der står det faktisk at det er akkurat det jeg har tenkt å prøve på! ;)

 8. september 16, 2009 / 09:40

  Som svar på kommentaren: Takk ;) Har liksom tenkt at Elise ikke kan så mye hun heller, men når jeg skulle skrive den lista så kom det jo fram at egentlig kunne hun jo litt likevel :D

 9. september 16, 2009 / 09:47

  Poenget var altså, at hvis du kanskje tenker deg om, så kan Vilja masse hun også :D

 10. Ingrid
  september 16, 2009 / 10:58

  Kul veske, men ikke helt min stil. ;)
  Noe helt annet: Kan du fortelle litt om pruduktene d bestilte på E.L.F.? Har bestilt jeg også, men har ikke fått det ennå. Hadde vært gøy om du kunne skrevet hva du synes :)

 11. september 16, 2009 / 11:27

  Fy søren så nice <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.