Busy days.

De siste dagene har Vilja vært veldig kosete…

… jeg har spist en muffins…

… jeg har funnet ut at jeg ikke har nok tålmodighet til å se musikaler…

… og gode Nora har vært innom på besøk.

De siste dagene har bare flydd avgårde. Vi har hatt besøk, jeg har vært på jobb, vi har ryddet i garasjen, Vilja tar mer av tiden min enn før (og det er selvfølgelig bare godt!) og… ja, jeg kommer egentlig ikke på mer. Tiden har allikevel bare rast avgårde. Plutselig har det blitt kveld, og jeg har tasset inn på soverommet og lagt meg. Men her er altså fire bilder fra både i går og i dag. Kanskje ikke så veldig interessante, men… Jaja. Nå skal Vilja legges, det skal lages mat og vi skal se film. (Det ble jo ingen film i går, siden jeg ikke hadde nok tålmodighet til å konsentrere meg ordentlig om den.) Det er godt med helg. Ciao.

Del

Kommentarer

 1. september 5, 2009 / 18:47

  Jeg skjønner godt at du ikke fikk til å konsentrere deg om Mamma Mia!-filmen. Den er så dårlig :p

 2. september 5, 2009 / 19:13

  Det første bildet var utrolig fint, og Vilja er søt :)

 3. september 5, 2009 / 19:20

  Nydelig bilde av Vilja og Kai! :) Kos dere i kveld :) Hvilken film skal dere se?

 4. september 5, 2009 / 19:35

  Nydelige bilder!! Og så så fin Nora var med mørkt hår:-D

 5. september 5, 2009 / 19:37

  Nora så også pen ut med mørkt hår! Får lyst til å farge det selv, jeg nå :P
  Jeg liker musikaler jeg :p

 6. september 5, 2009 / 19:46

  Nå fikk jeg lyst på muffins, oi så god den ser ut. Og jeg har heller ikke tålmodighet til musikaler, jeg har knapt tålmodighet til filmer for tiden :P

 7. september 5, 2009 / 20:11

  Nydelige bilder. Jeg tåler ikke Mamma Mia, men liker musikaler i øvrigt. Pussig, siden jeg er svensk. ;) Tenkte på ABBA. Hehe.
  Har du noen rose parykker i shoppen din?

 8. september 5, 2009 / 21:53

  Åhh så fint av Vilja og Kaj. Hvis man skal like Mamma Mia må man være veldig lei seg, for da blir man ganske muntret opp for den er jo så himla teit. Ellers er jeg VELDIG glad i musikaler, ganske flaut egentlig. Spesielt We Will Rock You, den er magisk!

 9. Drea
  september 5, 2009 / 22:59

  marey: jeg liker også musikaler, spesielt Hair! :D Den er fantastisk. Magisk.
  Jeg har forresten vært med i skoleoppsettingen av We Will Rcok You! ^^ Hurra!

 10. september 6, 2009 / 00:00

  FANTASTISKE bilder! Bøyer meg i støvet for stemningene, motivene, komposisjon- ja alt!! Her skal jeg følge med! God helg:)

 11. september 6, 2009 / 00:49

  Det første bildet var herlig! (:

 12. september 6, 2009 / 11:51

  hun er så søøøt!!

 13. september 6, 2009 / 14:23

  Så nydelige bilder. Den muffinsen hadde jeg lyst til å klippe ut av skjermen og kaste meg over så sjokoladen spruter. Nam!!

 14. september 6, 2009 / 16:30

  Så nydelige bilder:D Mmm, den muffines så god ut!:D< 3

 15. september 7, 2009 / 21:03

  Hahahahahahahahahaha. Åherregud. (Vedrørende bildet fra Mamma Mia altså!) Jeg liker enkeltsanger fra noen musikaler, men jeg har aldri klart å ha på tekst dersom jeg ser en sånn film. Selv om jeg sjelden leser teksten når det er engelsk tale, så klarer jeg bare ikke la vær når det er så idiotisk som på Mamma Mia. Offameien, men noe moro må man vel også ha, eller hur?

 16. september 7, 2009 / 21:30

  Du er så sinnsykt flink til å ta bilder, jeg blir så inspirert når jeg titter innom siden din. Og Vilja, hun er nydelig.

 17. september 13, 2009 / 21:51

  uffja musikaler er kiipe greier…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.