Friendship.

Den signaturen er der egentlig bare for at jeg skal virke kul.

Dette bildet (av vakre Andrea og vakre Nora) er tatt for lenge siden, og jeg hadde jo egentlig ingen planer om å prøve å redigere engang, og jeg hadde i alle fall ingen planer om å poste det. Ikke for at jeg har noe i mot å poste bilde av disse to, men på grunn av at bildet i utgangspunktet er veldig uskarpt og dårlig. Det er tatt i farta, og altså ikke på noen planlagt photoshoot. Men i ettertid har jeg fått veldig lyst til å ha en lignende shoot med dem, med sola bakfra og en reflektor til å lyse opp ansiktene deres med. (Det hadde jeg jo selvfølgelig ikke på disse bildene.) Og tid til å stille inn kameraet godt, så bildene ikke blir uskarpe. Æsj, det er så innmari irriterende å se ting i ettertid. Etterpåklokskap er virkelig noe dritt. Men uansett. Jeg syns det er noe sjarmerende med bildet allikevel, med tanke på at det ikke er et planlagt bilde, så dermed blir det kanskje litt mer ekte. For ekte er det. Vakre jentene. Får håpe de blir med på en shoot en annen gang.

Tilslutt; jeg har klistret på en signatur på bildene mine nå, og jeg fant dessuten en fin action som ordnet en for meg også. (Selv om jeg ikke brukte den på disse bildene.)  Jeg har hermet litt etter Charlotte, ei dame som er utrolig flink til å ta bilder! Vil med det samme anbefale bloggen hennes til alle fotointeresserte. Der kan du finne masse god inspirasjon. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. august 15, 2009 / 11:26

  Ibland gör det inget om bilden inte er tekniskt perfekt tycker jag som glad amatör fotograf *fniss*

  När denna bilden dök upp på Bloglovin skapade den nyfikenhet & jag ville se mera. Ljuset & glädjen i bilden gör den absolut verdig att visa ;D

  Jag älskar dina bilder! Kan inte sätta fingret på vad det är för du fotar ändå väldigt varierat. Men jag tror det är din oförklarliga nerve som jag faller för.
  Jag hoppas en dag att jag skall kunna närma mig dina foto kunskaper!!

  Så här har du en äkta Drea fan *hi hi*

  Ha en stålande helg vidare

 2. august 15, 2009 / 12:11

  Det var nydelig, spesielt den første versjonen. At det ikke er helt skarpt gjør ingenting. :D

 3. august 15, 2009 / 12:20

  At bildene er knipset litt i forbifarten, er noe av sjarmen. At de ikke er helt perfekte fototeknisk sett. Jeg synes bildet var kjempefint :)

 4. august 15, 2009 / 12:38

  SÅ FINE BILDENE VAR UANSETT!
  Du har så fin blogg!

 5. august 15, 2009 / 13:18

  Herregud så herlig bilde :D Jeg ser ingen feil!

 6. august 15, 2009 / 14:13

  Jeg syns bildet er veldig fint – naturlig – og jeg syns uskarpheten er fin. Det gir en ekte følelse til det – en mykhet og nærhet som man føler er mellom jentene. Man kan lese ting og leve seg inn i bildet, og det er for meg viktigere enn masse tekniske ferdigheter. Men – etterpåklokskap er en bra ting egentlig – for da lærer du til neste gang :) Er ikke det bra.
  Har lyst å vise deg et eksempel på uskarphet som er fin – om du vil se? http://www.flickr.com/photos/rgrace/3813916519/
  Du har noe så fint i bildene dine Drea – jeg gleder meg alltid til å se mer. Og liker måten du redigerer på, og det er spennende å se utviklingen din :)

 7. august 15, 2009 / 15:34

  Ja, det var synd at det ikke var så skarpt som du ønsket det, men det var ett innmari koselig bilde. Og digger lyset på det øverste, der syns jeg det egentlig ikke det gjør noe at det ikke er så skarpt :) Jeg syns den nye signaturen din var kjempe fin altså… syns ikke du skal slutte å bruke den.

 8. august 15, 2009 / 17:22

  Jeg syns det er noe veldig kult over bilder som ikke er «perfekte». Blir litt mer ekte på en måte.

 9. august 15, 2009 / 18:58

  Urolig fint bilde!

 10. august 15, 2009 / 20:04

  Synes bildet var kjempefint!

 11. august 15, 2009 / 20:19

  Så koselig bilde!

 12. august 15, 2009 / 21:54

  Wow. Det er alt jeg har å si. For oss «normale» er det ingenting å si på disse bildene! Rålekre, og med en herlig stemning i.

 13. august 16, 2009 / 13:52

  Likte bildet utrolig godt! Nydelig synes jeg :) Ingen fotoproff akkurat – men bildet ga meg en veldig god stemning! :)

 14. august 16, 2009 / 14:16

  Det med farger var jo bare herlig da! Ser veldig ekte ut.

 15. august 16, 2009 / 17:15

  Finingene mine! :-D Fliinke Drea!

 16. august 17, 2009 / 21:18

  Kjempefiiiint jo :D

 17. august 18, 2009 / 19:41

  Hei! Jeg bare lurte på hvordan du får til å linke til andre blogger uten at linken til min egen blogg blir med? Om du skjønner? :P

 18. Drea
  august 18, 2009 / 20:00

  Åse Marie: jeg bruker html-kode! :) Får ikke til å skrive den her, så svarer deg på bloggen din! :)

 19. august 18, 2009 / 23:06

  Jeg synes da det bildet var kjempefint, men så er ikke jeg veldig god til å ta bilder! :)) vakre jenter ja !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.