Sofakos.

På middag hos mamma og Brynjulf i dag.

Først en liten advarsel; innlegg med kjedelig babbel coming through! Nå har jeg i alle fall advart deg. I dag er det fredag, selv om det ikke føles som en fredag, og det er helg i ordets rette forstand for første gang på lenge. Kaj begynte på jobb igjen denne uka, etter fire uker med ferie. Plutselig dro han på jobb, og plutselig var jeg og Vilja alene. Det har jo selvfølgelig gått veldig greit det også, men det er utrolig hvor fort man blir vant til å være sammen om alt hele tiden. Det er selvfølgelig verst for Kaj som mister mye tid sammen med vilja, så jeg er glad det ikke er jeg som begynte på jobb igjen nå. Vent, jeg har jo ingen ordentlig jobb å gå tilbake til. Jeg har jo bare litt jobb i bassenget, men det kan jeg nesten ikke telle som å «begynne på jobb igjen». Totimersdag er ikke akkurat slitsomt.

ZzZzZzZz. Snork. Nå skal jeg slutte å spy ut unødvendig informasjon ingen har interesse av å høre om, så skal jeg heller finne frem den eneste boka (som tilfeldigvis er den første) jeg ikke har lest av Jo Nesbø enda og en kopp kakao. Det blir min fredagskveld. Hvordan blir din?

Del

Kommentarer

 1. august 14, 2009 / 20:54

  Vilja er så utrolig søt :)

  Min fredagskveld består av pannekaker, film & kjærestekos og Pepsi Max.

 2. august 14, 2009 / 21:03

  Min kveld går til gamle episoder av C.S.I. og lesing i Under en ny måne :)

  Og ja, Vilja er herlig, som alltid!

 3. august 14, 2009 / 21:11

  Så søt Vilja er :)

 4. anne
  august 14, 2009 / 21:32

  Min blir vel å slappe av etter en lang dag på jobb. Sette seg i sofaen med noe godt å knaske på og rett og slett bare glane på tv’n. ;- )
  Foressten, har et spm angående den shop-bloggen din, sendte en mail som jeg lurer på om du kan svare på nå i nærmeste framtid. Takk hvis du svarer, ellers får du/dere ha en fin helg! :- )

 5. august 14, 2009 / 21:50

  Hei, min fredag består i å ta usikre skritt inn i min egen ferske blogg-http://web.me.com/abusland/Websted/Velkommen.html- som bare er en liten uke gammel. En utrolig morsom og avhengighetsskapende ting å begynne med! Ha en fin helg!

 6. august 14, 2009 / 22:59

  Nydelige bilder som vanlig av lillesnuppa :)

  I kveld har jeg og ei venninne nerdekveld hjemme hos, vi sitter med hver vår laptop på fanget, surfer på nett, ser på bilder, redigerer bilder, snakker bilder, og spiser godteri i bøtter og spann :)

  Ha en superduper kveld.

  Ps. Fin logo/signatur forresten ;)

 7. august 14, 2009 / 23:24

  Så søte bilder! Liker den logoen du har fått deg :)

 8. august 14, 2009 / 23:30

  For ei fin bukse hun har. Kan jeg få spørre hvor den er kjøpt?:)
  Dessuten så lurte jeg på om du har en mail adresse i forbindelse med bloggen? Har spurt før, men fikk ikke svar.
  Har et lite spørsmål til deg nemlig:p

 9. august 14, 2009 / 23:44

  Vilja er så utrolig søt :)
  den består av venninnekos og pc

 10. august 15, 2009 / 00:14

  fine fine bilder :) har nettopp vert på kino med vennene mine

 11. august 15, 2009 / 01:06

  Vackraste Vilja ♡

  Önskar er en underbar helg & hoppas hoppas den bjuder på strålande väder också ;D

  //Sessan

 12. Drea
  august 15, 2009 / 10:53

  Charlotte: håper du ikke har noe i mot at jeg hermet litt med signaturen! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.