Sminkeløs og liksom-naken.

Et gammelt bilde av meg, sminkeløs og liksom-naken.

God morgen! Jeg poster et gammelt blde av meg selv, sminkeløs og liksom-naken. Om du ser godt etter (du trenger forresten ikke å se så godt etter heller, det vises rimelig godt) kan du se merker etter bh’en, så jeg er vel ganske så troverdig om jeg sier at jeg bare har dratt ned bh-stroppene. Synd jeg ikke la merke til merkene og heller ikke orker å prøve å reparere det i photoshop. Anyways, poster bare dette bildet for at det er et av få bilder jeg faktisk ser hot ut (er det lov å si sånt om seg selv?) uten sminke. Og dessuten vises den elskverdige føflekken min veldig godt her. Jeg hørtes muligens litt ironisk ut nå, men jeg var ikke det altså. Jeg liker føflekken min utrolig godt. Og tenk at tvillingbror har en på akkurat samme sted! Weird.

Nok selvopptatt småprat. Nå skal jeg ta et skippertak angående husrydding igjen (jeg hadde jo lovt meg selv å ta ting gradvis, men det skeiet ut igjen. Som alltid.), og etter det skal jeg ta en ordentlig god dusj. Vel, later!

Del

Kommentarer

 1. juli 17, 2009 / 10:30

  Hots ja ;)

  Jeg burde også tatt et skippertak.. Men må til tannlegen, og deeeet pleier ta knekken på meg. så flaks jeg har sofaen og brothers and sisters! Ha en fin en ;)

 2. juli 17, 2009 / 11:57

  Det var et utrolig fint bilde! Vakkert og kult på én gang;) Du er helt nydelig, Drea!

 3. juli 17, 2009 / 13:45

  Det var et kjempefint bilde. Og såklart er det lov å si sånn!! ;)

 4. juli 17, 2009 / 16:01

  Skikkelig fint bilde! Naturlig pen du :)
  Men har du en tvillingbror? Visste jeg ikke ;o Kan du ikke legge ut et eller to bilder av dere to sammen? :-)

 5. juli 17, 2009 / 18:49

  Du er flink med spennande lyssetting på bileta du tek :)

 6. juli 18, 2009 / 00:57

  Fint bilde! Fasinerende å se hvor rett halsen din ble. Du skjønner kanskje hva jeg mener. Baksiden av nakken »forsvant» liksom på en måte! Du er fin! :)

 7. juli 18, 2009 / 01:20

  jeg digga bildet !

 8. Astrid
  juli 18, 2009 / 15:34

  Du og bilder er bare RÅTT. Dette var virkelig et utrolig vakkert bilde. Flott er du!

 9. juli 18, 2009 / 19:40

  Kjempefint!

 10. juli 18, 2009 / 22:54

  Helt lov, når du ser så hot ut!
  Føflekken din er fin, men det er bare fordi du ikke har tusen ;)

 11. juli 20, 2009 / 22:19

  Du minner meg om hun derre Mila noe fra Resident Evil filmene.. og hun er HOT hun. ;)

 12. august 30, 2009 / 22:49

  Fint bilde dette. veldig naturlig og fint, fine fargetoner også ^^

  Dumt du ikke likte workshoppen til Bjørn, kan egentlig se at det ikke er veldig nyttig, om du ikke ønsker å gå inn i redaksjonell fotografering e.l, som var det eneste han egentlig ga noe veldig nyttig informasjon om =) Likte lys greia med bare bare bulb blitz også, though. Må teste det. Bruker en standar 11cm reflektor for sollys-esque looken min nå ^^

 13. Drea
  august 31, 2009 / 09:55

  Cruelphotography: jeg kunne godt tenkt meg å gå inn i redaksjonell fotografering, men jeg føler allikevel ikke at jeg lærte så veldig mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.