Such a cliché.

Canon EF 50 mm f/1.4 og reflektor.

f/2.5, 1/200 sec og ISO 125.

Et bilde av Vilja fra i dag. Jeg er nesten bare nødt til å «skryte» litt av Vilja. (Det er jo egentlig ingenting å skryte av, men jeg føler meg så stolt allikevel!) Hun holder på å få en tann! Den har poppet opp av tannkjøttet, og vi kan både kjenne og se litt av den. Tenk det, en tannebiss! Lille bolla mi holder på å få tenner. Herregud, hun har jo blitt så stor. Av og til blir jeg nesten deprimert over hvor fort tiden går. Man rekker nesten ikke nyte alt det nye som skjer, for det hender jo noe nytt hver dag. Det ene større enn det andre, og jeg går fra å føle meg stolt over et smil til å bli superstolt over latter til å bli superduperstolt over at hun fanger føttene sine til å bli superdupersuperstolt over… ja, du skjønner tegninga. Hver kveld tenker jeg at det ikke er mulig å elske henne mer, men neste dag motbevises det alltid av et smil, en latter og en klem. ♥

Gud, jeg har blitt such a cliché. Jeg tror det er uunngåelig. (Heldigvis?) Jeg skulle jo ikke blogge mye om babyen, jeg. Jeg skulle jo ikke bli overbeskyttende heller, og jeg skulle for all del ikke bli en av de som snakker høyt om gulp, bæsj og rap. Jeg skulle ikke skryte hemningsløst av alt det søte babyen min kunne finne på. Vel, ting gikk ikke helt etter planen. Men vet du hva? Jeg liker det sånn.

Del

Kommentarer

 1. juli 13, 2009 / 22:19

  Så herlig at du er stolt av babyen din:) Hun er jo nydelig!

 2. juli 13, 2009 / 22:27

  Aw, så utrolig vakkert bilde, og jeg synes at at du blogger om babyen er søtt :)

 3. juli 13, 2009 / 22:33

  Andrea, du skal være utrolig stolt over vakre Vilja. Hun er jo ditt barn, og kan tenke meg det er herlig å merke at hun vokser og blir mere oppmerksom på ting rundt seg. Kos deg så mye i Sommer med Vilja. Klem

 4. Ingvild
  juli 13, 2009 / 22:35

  Så utrolig herlig bilde ! Jeg liker at du skriver om vilja, jeg :-) Men hvordan har du klart å ta det bildet, hvilke innstillinger hadde du på osv ? :D

 5. Drea
  juli 13, 2009 / 22:36

  Ingvild: ja, farsken. Det var det jeg skulle begynne å skrive under bildene, ja. Jeg glemmer det alltid. Vel, skal gjøre det nå! :)

 6. juli 13, 2009 / 22:53

  Awhii, en tann! :D Her venter vi fortsatt, haha! TannlausViljis! ..får håpe hun rekker å få den første før hun blir storesøster. ;p

 7. juli 13, 2009 / 23:01

  Tenner er stort. Og vettu hva? Man det er lov til å være stolt over babyen sin for selv den minste ting;)

 8. juli 13, 2009 / 23:12

  Synes du har all grunn til å skryte av Vilja. Å få et barn må være den største opplevelsen i livet. Å ha en liten baby, som er din og kjæresten din sin og vite det at ingen andre kan ha akkurat den babyen bare du kunne få. Vilja er nydelig, og jeg det setter et smil rundt munnen min når jeg leser om henne og ser bilder av henne.
  Synes du virker som (her har jeg lyst å si jeg synes du ER) en helt fantastisk mamma. Stå på Dreamor.

 9. juli 13, 2009 / 23:39

  Hun er det største og beste i livet ditt, så da blogger du så klart om henne. Det hadde vært sært om du ikke hadde det. Elsker innleggene dine om søte Vilja jeg. Håper jeg også blir mor i nærmeste fremtid.. :)

 10. juli 13, 2009 / 23:49

  hihi, jeg vet hvordan det føles! jeg er sånn når det gjelder bebisøsteren min, så tør nesten ikke å tenke på hvordan det blir når jeg får meg min egen lille klump. jeg vil ha beeebiiii! hihihi :D

 11. juli 13, 2009 / 23:52

  Ja heldigvis er det sånn. Livet blir forandret så uendelig når man får barn, at det er vanskelig å forestille seg mens man går gravid. Jeg husker jeg leste det innlegget du sikter til da du var gravid, det var faktisk en av de aller første gangene jeg besøkte bloggen din, og kanskje var det akkurat derfor jeg fortsatte å lese bloggen din også, bare for å se om du virkelig IKKE kom til å skrive om bleier, gulp osv. Og til min store glede gjøre du akkurat det:) Du er en utrolig dyktig fotograf, og det er en fryd å se bildene du tar av Vilja. Keep’em coming!

 12. juli 14, 2009 / 00:50

  Vilja er så NYDELIG. Jeg elsker bildene du tar både av henne, og alt annet!
  Du er så talentfull med kameraet at det ikke skulle vært lov, Drea :-)

 13. juli 14, 2009 / 01:11

  Og det gjør vi også! Kjør på med nydelige bilder av bolla di og historier og tåfiser, bæsj gulp og søt babylatter. det er så koselig!

 14. juli 14, 2009 / 01:24

  Nydelige babyen din!

 15. juli 14, 2009 / 02:37

  Så SYKT nydelig!! Å herregud :D:D

 16. juli 14, 2009 / 02:43

  Så utrolig søt hun er :)

 17. juli 14, 2009 / 07:31

  Jeg elsket bloggen din før du fikk Vilja, og jeg elsker den nå! Jeg tror nesten det ville blitt rart om du IKKE skrev om Vilja di. Hun ER livet ditt nå. Det er hun du er med, det er hun du er opptatt med og det er hun som står for det meste du har lyst til å fortelle. Og det er helt naturlig at du vil fortelle om henne, og da er bloggen et helt naturlig sted for det!

  Jeg synes det er herlig å lese om dere alle tre, dere virker som en så utrolig fin liten familie, og bildene du poster av Vilja er bare supersøte! Og gratulerer til henne med ny tann! Så stor hun holder på bli!

  Det jeg ville si var vel egentlig at jeg liker det også sånn! Så fortsett med det:)

  Ønsker deg en superfin tirsdag, Drea! ;)

 18. juli 14, 2009 / 09:40

  Jeg elsker alle bilder og små greier du deler om Vilja :) Hun er jo bare nydelig!

 19. juli 14, 2009 / 10:58

  Jeg liker det også sånn, det er så koselig å høre om henne! :) Hun er jo så søt. Og utrolig nydelig bilde, du er så flink!

 20. juli 14, 2009 / 15:41

  Fantastiske bilder av en utrolig nydelig unge! Selvfølgelig skal du blogge om Vilja!

  Jeg har forresten anbefalt bloggen din hos meg :)

 21. Ane
  juli 14, 2009 / 16:11

  Herlighet, jeg får så lyst på barn av alle bildene og alt du skriver! Hun er virkelig nydelig, og du kommer jo i hvert fall til å ha mange, mange bilder av hele oppveksten hennes:)

 22. juli 14, 2009 / 18:42

  Skal du ha et til barn? : )

 23. juli 14, 2009 / 21:43

  Nydelig

 24. juli 15, 2009 / 01:32

  Nydelig bilde og nydelig unge:)

 25. juli 16, 2009 / 13:32

  Det skal være sånn =) Det skal være at du liker å fortelle og vise frem barnet ditt. Det viser bare hvor god forelder du er og hvor mye kjærlighet du har for den lille =) Jeg er selv mor, og når jeg bare er med nurket mitt hele tiden, er det vanskelig (syns jeg) å ikke blogge om noe annet. Jenta di er kjempeskjønn =) Hvor gammel er hun?

 26. juli 16, 2009 / 15:17

  For et herlig bilde!

 27. juli 17, 2009 / 12:17

  Så utrolig fint bilde! :)

 28. august 3, 2009 / 17:36

  Så utrolig fint bilde. Søt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.