Cheer me up.

Alt fra Ellos.no.

I dag har jeg en dårlig dag. En typisk jentedag, som Kaj kaller det. Ingenting går som jeg vil, og ingenting blir bra nok. Derfor har jeg bestemt meg for å bare la det være en dårlig dag, og ikke gjøre noe mer med det. Jeg bestemte meg dessuten for å shoppe litt fra Ellos. Det blir humøret bedre av med en gang, så hvorfor ikke? Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg litt store blazere, og i dag kjøpte jeg to. På tilbud. En grå, en svart. Jeg er også altfor dårlig til å kjøpe smykker og slikt, så det ble noen smykker også. Og hansker. Og en topp. Ja, det blir jo alltid litt mer enn hva man planlegger i utgangspunktet. Og i dag? I dag er det lov. Ciao.

Del

Kommentarer

 1. juli 13, 2009 / 17:23

  Jeg har en liten handlekurv på Ellos, jeg også. Tør ikke helt sjekke hva den ligger på :O

  Fint utvalg :D

 2. juli 13, 2009 / 17:54

  fine tinger, =) Dager blir nok bedre, bare tenk på hvor søt Vilja er, og hvor snill Kai er! Livet er jo herlig Andrea! :D

 3. juli 13, 2009 / 18:01

  Kjempe fine ting… ;)

 4. juli 13, 2009 / 18:39

  Trur eg har ein sånn dag idag eg óg. Sukk! Lite å gjera med da, gitt, men eg syns synd på kjeristen som bur med meg, hihi! ;)

 5. juli 13, 2009 / 19:52

  Det er ingenting som er bedre enn å shoppe når man har en dårlig dag :D

 6. juli 13, 2009 / 20:02

  Kjempestilige klær! Alt er lov når man har en dårlig dag. Vi jenter må unne oss noe sånt en gang i blant ( eller veldig ofte) hehe.

 7. Berit_
  juli 13, 2009 / 21:14

  hihi vet hvordan du har det, jeg fikk nettopp en litt diger pakke fra ellos selv tenk. Hadde en svææært dårlig dag der jeg syns så synd på meg selv for at jeg ikke shopper så mye klær for tiden…så det var myyye sympatikjøping!! Arti!

 8. juli 13, 2009 / 21:29

  Ellos har mye fint. Kjipt at det er så mange som kaller det «kjerringklær.» Det er jo så mye pent der. Velvel.. De får bare gå glipp av noe stort. ;)

 9. juli 13, 2009 / 21:55

  Så mykje fint! Vil ha alt du har bestillt, eg :)

 10. juli 16, 2009 / 17:49

  Blæ. Har en dårlig dag i dag jeg også. For no dritt.

  Søte ting :) Likte godt den toppen med naglene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.