Tenk at hun skal bli stor…
Vilja fikk seg ny lekematte i helga, og den ble en stor suksess. Der kan hun jo ligge å fange sine egne tær, bare se seg omkring eller rulle rundt på. Snart krabber hun vel bare av den også. Hun blir jo fem måneder snart, og det vil altså si at hun snart er et halvt år. Snart løper hun vel rundt på stua i bare bleien og roper «mamma». Tiden går så fort, og av og til skulle jeg ønske jeg var baby selv igjen, slik at jeg kan oppleve alt jeg har opplevd på nytt. Stolthetsfølelsen jeg fikk da jeg klarte å sykle helt selv for første gang. Første skoledag. Spenningen da jeg sendte bestevenninnen min i vei for å spørre en gutt om han ville være kjæresten min. Små minner jeg husker så godt.

Jeg får nok ikke oppleve disse tingene for meg selv på nytt igjen, men tenk at Vilja også skal vokse opp. Tenk at også hun skal lære seg å sykle helt selv, begynne på skolen og sende i vei venninner for å få seg småkjærester. Heldigvis får jeg faktisk oppleve alt dette på nytt igjen – men denne gangen fra et helt annet perspektiv. Det er så mye jeg gleder meg til. Tenk at denne lille bolleklumpen skal bli stor. Min lille bolleklump. Jeg lurer på hvordan hun blir…

Del

Kommentarer

 1. juni 29, 2009 / 09:44

  Vakre, nydelige Vilja:-)

  Det er så sant det du sier. Av og til begynner jeg også å tenke at skitt, de skal faktisk bli store. De skal bli tenåringer også *grøss* ??! ;-)

  Men det er så utrolig spennende å se på. Tiden går vanvittig fort, og det er vanskelig å sette pris på hvert eneste øyeblikk (spesielt når man ikke har sovet en hel natt pga sultne og sutrete babyer:-s) Plutselig er de store.

  Jeg var like gammel som deg, nettopp fylt nitten, da jeg fikk datteren min. Og nå skal hun begynne på skolen:-O Tenk, jeg skal bli mamma til en SKOLEjente. Det er helt sprøtt. Men veldig spennende også, hun gleder seg sånn.

  Nå er mine to skjønninger 5,5 år og 2,5 år og det er så rart å se hvor forskjellige personligheter de har. Allerede nå kan jeg nesten se hvilke typer de kommer til å bli.

  Storesøster er veldig smart, og langt foran de fleste i barnehagen. Hun skriver og leser og er veldig interessert i å lære. Hun snakker (og leser) også litt engelsk. Hun kan nesten spille Lisa gikk til skolen uten feil på piano. Har søkt henne på musikkskolen til høsten og håper hun får plass. Tipper hun kan bli veldig flink:-)
  Hun er liksom den akademiske typen, som jeg tror kan bli et skikkelig skolelys:-)

  Lillebror er skikkelig kreativ. Han elsker å danse og synge, og synger faktisk ganske rent for å være så liten. Han er venstrehendt og venstrefotet, og kanongod til å spille fotball. Skyter kjempehardt:-) Så jeg ser liksom for meg at han blir en sånn kreativ, sportslig type:-)

  Hehe, dette ble langt. Var plutselig litt sentimental på morgenen:-) Ha en fin dag, Andrea. Nyt hver dag:-)

 2. juni 29, 2009 / 10:51

  Heldige deg som har nydelige, lille Vilja! Det høres fantastisk og utfordrende ut å skulle følge og ha ansvar for et lite menneske gjennom 18 (17 år og 7 mnd)… Så skremmende og så fint! :o) Vilja er heldig som har akkurat DEG som mamma ;o)

 3. juni 29, 2009 / 10:52

  Og du, TUSEN takk for at du har linket meg! Du er så snill! Jeg MÅ få laget lenkelisten min snart jeg også :/ Har tenkte på det i 2 mnd… *skjerpe seg*

 4. juni 29, 2009 / 12:08

  Tiden går alt for fort! jeg er bare 15 men jeg vet uansett hva jeg snakker om:P

 5. juni 29, 2009 / 12:13

  Vilja kommer til å sjarmere alle guttene i senk når hun blir eldre, så da må du passe på :-D, Slik jeg har fuglt bloggen din i flere månder, så må jeg si at jeg er imponert over hvor kjærlig mor du er :) Vilja er heldig som har deg, Drea ^^

 6. juni 29, 2009 / 12:18

  Har du merka nokon forandring med tanke på lesarar etter du flytta frå .no til .se?

 7. juni 29, 2009 / 12:32

  Nydelig skrevet!
  Jeg kjenner jeg gleder meg til å få barn selv om det er lenge til enda :-)

 8. Drea
  juni 29, 2009 / 12:35

  Frida: hihi, det vil jeg tro hun gjør! :D Takk for et kjempekompliment, Frida! :) Så snill du er!

  Silje Karin: nå er det jo ikke så veldig lenge siden jeg flyttet, så det er litt for tidlig å si enda. Men jeg har nok falt endel i besøkstall til nå ja. Ikke at det gjør noe, da. :) Jeg bryr meg faktisk mindre om besøkstall nå enn før. Jeg liker bloggen min selv, og jeg syns det er gøy å holde på! :D

 9. juni 29, 2009 / 12:45

  Når man leser bloggen din, får man lyst på barn. Vilja er så søt, helt nydelig!

 10. juni 29, 2009 / 13:42

  Sånn body har jeg kjøpt til babyen min som kommer i November, bare i blått istedenfor rosa, siden det er en gutt. =)

  Så mange fine bilder du tar av jenta di! =)

 11. juni 29, 2009 / 14:35

  Hun er så sinnsykt søt! :)

 12. juni 29, 2009 / 14:36

  Hehe jeg husker at jeg sendet veinna mi bort til en gutt jeg likte sånn at hun skulle spør om vi skulle være kjærester. Han satt å lekte seg i sandkassa! :P

 13. juni 29, 2009 / 15:55

  Det måste vara helt underbart att få följa alla steg i hennes utveckling. Jag är övertydad om att hon kommer att bli en charmerande liten tjej som kommer att ta alla hon möter med storm! =)

 14. juni 29, 2009 / 16:07

  Så utrolig søt hun er! Elsker babyer<3

 15. juni 29, 2009 / 16:28

  Så søt ho e :D

 16. juni 29, 2009 / 16:37

  Jeg følger med deg over hit :-) Bruker heller ikke blogg.no, men har eget domene og wordpress.. mye bedre!!

 17. carina michelle
  juni 29, 2009 / 17:45

  aw, du skriver så fint drea! babyen din er nydelig :-)

 18. juni 29, 2009 / 18:02

  Naawwww… det er vel ingen tvil om at Vilja er den nydeligste lille ungen noen sinne!

  Sv: Hva?! Har ikke selveste Drea prøvd? Nei, da syns jeg du skal smånevne det på bloggen så skal du ikke se bort ifra at noen sender en til deg også. Det var..øhm..digg på en merkelig måte. Veldig, veldig merkelig måte.

 19. Drea
  juni 29, 2009 / 18:17

  Talkie Walkie: totally agree! ;)
  Og angående den ansiktsmasken; nei, jeg har faktisk aaaldri prøvd. :b Men så har jeg ikke vært så veldig jentete av meg i oppveksten heller kanskje, sååå. Ja, jeg får nevne det, så får vi håpe det ligger en ansiktsmaske i posten om noen dager. Høhø! ^^

 20. juni 29, 2009 / 19:38

  Vilja er bare NYDELIG!
  Uff, ja de vokser jo så enormt fort!
  Når Matheo var i magen syntes jeg at han vokste for sakte. Når han kom til verden vokser jo han alt for fort. Plutselig så er de små startet på skole. Hvis vi kommer tilbake til Frøya, begynner de i samme klasse! Rart å tenke på. Lurer på hvordan de bli i ungdomsalderen. Om de blir englebarn el sikkelig bad teenager`s!

 21. juni 29, 2009 / 20:44

  Heeei, vi har lik tv-benk, body og «snart-sånn-matte».. hehe ;)

 22. juni 30, 2009 / 14:53

  Vilja er sinnsykt nydelig! Ah!

 23. juni 30, 2009 / 21:38

  Hei Andrea. Kan hende du ikke husker meg men ;)
  Så utroli søt å nett lita tulle du har!
  Stolt over deg ja!

  Bloggen din er artig å lese :)

  Lykke til vidre med å være mamma.

  Håper du leser bloggen min å en gang snart.

  Hilsen Maren Y. Sletta :)

 24. juni 30, 2009 / 22:08

  Takk : )

  Jeg kan være glemsk til tider jeg å,sikkert noe vi deler mefd mange andre:P

  Har det helt topp jeg! :D
  Enn med deg?

 25. juni 30, 2009 / 22:17

  Så bra, kunne ikke had det bedre jeg heller!

  Legger deg til som venn på blogg jeg : )

 26. juni 30, 2009 / 22:28

  Hihi, du har gooood tid før hun blir kjempestor. Nydelige lille piken.

 27. juli 2, 2009 / 00:09

  Vilja er så nydelig! Håper jeg også får en like nydelig datter som ho!
  Du tar så mange flotte, fine og artige bilder av henne. Jeg blir så baby-sjuk hver gang jeg ser bildene av henne. Ho har så utrolig søte ansiktsutrykk! :-)

 28. juli 2, 2009 / 09:48

  Vilja er utrolig søt :) Jeg husker alle de små kjærestene, hemmlighetene og alt det der. Det er rart at de skal vokse opp.. Bli som oss. hihi<3 jeg liker bloggen din kjempe godt btw! Også lurte jeg litt på hvor du har kjøpt den matta Vilja ligger på? Skulle ha kjøpt sånn til lille gutten min, han har ingen enda :/ Håååper du svarer på den :P

 29. Kristine
  juli 3, 2009 / 23:05

  Ååå !!
  Elsker alt du skriver,,,
  er ikke sånn gal fan,,
  men du skriver så bra, og ekte!
  Og du er en utrolig søt datter, som du er og må være utrolig stolt over,, merker jeg blir en smule sjalu! Datteren min (hvis jeg får en datter) skal bli like søt som din, det er målet mitt :D
  Ønsker deg alt godt :)
  <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.