Skaphetero i homseforkledning.

Jeg begynner å lure i blant altså. Jeg begynner å lure på om det er så in å være homo at det finnes en mengde skaphetero menn i homseforkledning. Det er kanskje ikke så rart jeg begynner å lure heller, for jeg hører om homofile menn som skryter av at de har grafset på puppene til Helene Rask. Jeg får høre om homofile menn som tafser hvorsomhelst på såkalte «venninner», og jeg får høre at disse «venninnene» ikke har noe i mot det. Det er jo bare homoen. Da gjør det jo ingenting. Han kan godt stappe tre fingre langt opp i du-vet-hva (dåsa, musa, tisserumpa, fitta, hufsa, vagina. Kall den hva du vil.), for han har jo ingen glede av det allikevel. Han blir jo ikke tent av det. Han er jo homo. (Tror vi i alle fall.) Da gjør det ingenting.

Det slår meg nå. Det er jo rimelig genialt. Skaphetero. Tenk, du får jo både grafse på puppene til Helene Rask og ta deg friheten til å råkline med ei jente (som absolutt ikke vil kline med deg) på en bortgjemt do uten å bli kalt drittsekk. Du er jo «homo», da er alt lov. Du kan klaske jenter på rumpa uten å få ei gedigen veske midt i fleisen, du kan se på pupper og si hva du virkelig mener om dem uten å bli sett på som frekk (du er jo bare ærlig, ikke sant?), og ikke minst; du kan skryte av alt dette til heterofile menn som enda ikke har forstått at det lønner seg å være skaphetero i homseforkledning, som derfor aldri får røre puppene til Helene Rask.

Man kan jo begynne å lure. Er virkelig alle disse oversminkede, überfeminine homsene virkelig homser, eller er de smarte hetero menn som liker «fordelene» som kommer med det å være homo? Er de overspillende skuespillere? Teatralske? Tenk på det. Er homsevennen din virkelig homse, eller tar han i overkant mye på puppene dine bare for at han «kan»? Kanskje du blir lurt, og har en utnyttende skapheterovenn i stedet? Tenk på det. Just a thought.

Del

Kommentarer

 1. juni 29, 2009 / 18:46

  Hehe bra tanke! Jeg tror at det er godt mulig at det finnes skaphetero menn!

 2. juni 29, 2009 / 19:03

  Sjeldent jeg kommenterer bloggen din enda du virkelig fortjener det, men nå kunne jeg ikke klikke meg vidre uten og gjøre det!
  Haha, dette innlegget var utrolig morsomt og veldig bra skrevet!
  Lo sikkelig godt midt inni alt :-)

 3. juni 29, 2009 / 19:18

  Bra tanke, så absolutt. Tiden får vel vise om det virkelig er slik.

 4. juni 29, 2009 / 19:30

  haha, genialt! En kan jo begynne å lure ;)

 5. juni 29, 2009 / 19:31

  Haha, ja man kan lure!! Veldig bra skrevet.
  Tusn takk for at du har laget link til siden min!:D

 6. juni 29, 2009 / 20:11

  Jeg irriterer meg så sinnsykt over homofile som skal skryte av det 24/7. Jeg er så lei av «gay-pride». Jeg driter i legningen til folk. Folk kan vel oppføre seg fordi?

 7. juni 29, 2009 / 20:42

  Kjempebra skrevet :)

 8. juni 29, 2009 / 20:58

  Herlig skrevet! Jeg er enig i det du skriver, og det virker som om det er en trend å være homofil i dag. Det er jo sykt.

  Tenk hvordan skapheteroen blir sett på hvis han kommer ut av skapet da! Han blir jo sett på som den drittsekken, playeren, you name it!

 9. juni 29, 2009 / 21:58

  har hatt et par kompiser jeg har sett på som «dødtkjøtt», og forventet det samme tilbake, men neeeida, fant fort ut at det ikke var gjensidig, da en av de skrøyt til en annen om at han hadde badet i badekaret sammen med meg,… (badetøy på, men dog.) Såå, kompiser er å blir gutter! Homovenner,. vel, det har jeg ikke.(?) Såvidt jeg vet!

 10. juni 29, 2009 / 22:03

  Haha… Råbra innlegg! Glad jeg ikke har noen homofile kompiser. :P Jeg slipper ihvertfall å lure…

 11. juni 29, 2009 / 22:51

  Har faktisk tenkt på det samme før, og det hadde nok ikke forundret meg om noen hetrofile menn later som de er home. For som du sier er det mange fordeler! :P

 12. juni 30, 2009 / 09:21

  Hehe, godt sagt! :) Jeg kunne brydd meg like mye om kompisen min fikk seg mannlig kjæreste eller kvinnlig. Det har rett og slett ingen betydning for meg, så lenge personen er den samme som den alltid har vært og ikke forandrer seg til en karikatur av stereotypen. Så lenge Ola er Ola er jeg fornøyd.

 13. juni 30, 2009 / 11:28

  Utrolig bra skrevet, og godt sakt! Du har et poeng, og det hadde ikke forundret meg om det faktisk finnes mange skaphetroer. Det kan jo virke sånn mange ganger.

 14. juni 30, 2009 / 11:37

  Nå må du ikke gi guttene ideer, hehe :-p
  Men veldig smart tenkt. For det kan jo faktisk hende at noen gutter der ute er så «lure» at de faktisk kunne funnet på noe sånt.

 15. juni 30, 2009 / 12:15

  Smart tanke, og jeg ser det for meg. Et godt eksempel er en dude i en episode av Scrubs, vis du noen gang har sett det. Han var egentlig kjent for å være gangse klåfingra og slikt ikke sant, men så sa an til damene at han var homo og da fikk han den oppmerskomheten han ville ha fra damen, helt til de skjønte at det var løgn selvsagt:P

 16. juni 30, 2009 / 15:09

  Oj, nå begynte jeg å tenke. Drea, du åpnet øynene mine! Jeg har alltid tenkt «han er jo bare homo» når en kompis av meg har grafset meg på puppene, som er ganske gay, men aldri har hatt noen guttekjærester… Men etter å ha lest dette innlegget, ja som sagt, Drea, du åpnet øynene mine!

 17. juli 1, 2009 / 00:29

  HAHAHA seriøst så sinnsykt genialt. Godt innlegg, Drea!

 18. juli 1, 2009 / 02:39

  har du sett Boat Trip no?

 19. Drea
  juli 1, 2009 / 18:36

  Ivar: nei, den har jeg faktisk aldri sett. :b Hvordan det? :b

 20. juli 16, 2009 / 07:57

  Det må være voldsomt homovennlige miljøer dette skjer i, eventuelt.

  Fortsatt er det nok sånn at mange av de som kommer ut som homofile har grublet lenge og vel på det – ikke minst på hva familien og vennene vil si. Så fortsatt er det nok veldig mange flere skaphomser enn skapheteroer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.