Pappakos.


Kaj og Vilja før Vilja skal lalle.

Klokka har passert midnatt, Vilja sover, jeg redigerer bilder og Kaj spiller playstation. Det er så varmt på soverommet at Vilja bare sover i bleien i natt, og jeg måtte derfor ta litt «bleiebilder» av henne før hun skulle lalle. Det finnes ikke noe bedre enn Vilja i bare bleie. Hun er så god. Bolla mi. Dagen i dag har jeg brukt på å bli bedre kjent med det nye objektivet mitt, og jeg merker at det tar litt tid å bli vant til det. Vi blir nok gode venner i løpet av helga tenker jeg. Men nå må jeg sove. Jon Blund har banket på døra rimelig lenge nå, så om jeg ikke slipper ham inn grenser jeg til å være uhøflig, rett og slett. Det kan vi jo ikke ha noe av. God natt alle sammen!

>

Del

Kommentarer

 1. juni 25, 2009 / 22:17

  himla fina bilder! söt pojke dessutom c:

 2. juni 25, 2009 / 22:58

  Nydelige bilder :)

 3. juli 2, 2009 / 22:58

  Heihei:)
  Jeg skrev en kommentar til dette innlegget på din forrige blogg, men får ikke til å se om du har svart der, så da prøver jeg igjen;
  Min kjære er foto-entusiast-nerd osv, og er veldig nysgjerrig på hvordan du får bildene sånn som de over her? hvilken redigering bruker du? Filter? Objektiv?

 4. Drea
  juli 2, 2009 / 23:27

  Siv Annette: på disse redigerte jeg en god del, så nå husker jeg dessverre ikke hva jeg gjorde! :/ Brukte canon ef 50mm f/1.4 forresten, og prøvde meg frem med redigeringa. Du kan prøve å søke på vintage effect på youtube kanskje, kan jo hende du finner noe lignende! :) Jeg skal bli flinkere til å skrive ned hva jeg gjør. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.