Outfitbilde tatt med nytt objektiv.


Vest og jeans fra Gina Tricot, kjole (her brukt som topp) fra Koola Anna, hårbånd fra Nelly, sko fra Skopunkten. Foto: Kaj.

Hurra! I dag fikk jeg nytt objektiv i posten. Jeg fikk Canon 50mm f/1.4, og det kjøpte jeg brukt. Ser at jeg må ha litt mindre blenderåpning enn det jeg hadde på disse bildene, for her ble jo trynet mitt ganske uklart også, men dette var jo i grunn bare prøvebilder. Jeg ville se hvor uklar bakgrunnen kunne bli, og det fikk jeg svar på. Den blir perfekt uklar. Akkurat som jeg vil ha den. Neste gang skal jeg få ansiktet mitt klart også. Det blir bra. I neste uke skal jeg ta bilder av Nora, og det blir skikkelig gøy. Jeg er så glad! Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.