Strawberry girl.>

I dag er det tjueto grader i skyggen, lett bris og stekende sol. Det er også jordbær, vannmelon, solkrem, grillmat og trilletur. For en herlig lørdag, dere! Vilja var også med ut på verandaen en liten tur i dag, før hun ble trøtt og sint og lei. Nå ligger hun og slapper av i armene mine, og jeg benytter sjansen til å blogge et av mange planlagte innlegg for dagen. For ja, jeg har mer. Jeg tror bloggemotivasjonen kom sammen med det fine været, jeg! Og det er herlig. Av og til kan jo blogging bli mer stress enn gøy, men nå er det virkelig gøy igjen. Hurra for det, hurra for fint vær og hurra for Viljanusk som er så god. Og Kaj selvfølgelig, som er så flink til å bygge platting. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.