Another brick in the wall.>


Jeans fra Gina Tricot, svart singlet fra H&M, hvit topp fra Bik Bok, sko fra Skopunkten. Foto: Kaj.

Dagens, selv om jeansen ble byttet ut med ei oppbretta joggebukse etterhvert. Men nå skal jeg bytte klær igjen, for vet dere hva? Jeg skal på fest i kveld! Det blir nok verken senkveld eller store mengder alkohol på meg, men allikevel. Jeg skal ut. Jeg grugleder meg. Det skal bli godt å ta noen øl med venner, men det blir fælt å ikke være hos Vilja når hun skal legge seg for natten. Men Kaj skal jo være hjemme, så jeg vet jo at hun har det veldig bra. Ingenting å bekymre seg for.

Nå må jeg rote rundt i klesskapet mitt for å se om jeg finner noe jeg kan ha på meg i kveld. Alltid like lett… Hvorfor blir man aldri fornøyd med klærne sine når man skal på fest? Og på en skala fra en til ti; hvor irriterende er det ikke at posten stengte klokka ett i stedet for to i dag, noe som resulterte i at pakken min fra Forever21 fremdeles ligger der? Kremt. Too bad for me. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.