Objektiv.>

Det er ikke alltid like lett å vite hvilket objektiv man bør kjøpe om man har speilrefleks- kamera. Hva bør man se etter? Hva er bra, hva er ikke fullt så bra og hva er rett og slett dårlig? The truth is… jeg aner ikke. Men om du er på utkikk etter et nytt objektiv, og ikke aner hva du har lyst på, vil jeg anbefale å ta en titt innom denne siden. Her har alt av objektiver blitt testet og nøye vurdert. Det  var slik jeg fant ut at jeg ville kjøpe mitt Canon EF-S f/2,8 17-55 IS USM. (Heftig navn.) Det er absolutt å anbefale, for jeg elsker objektivet mitt. Det er skikkelig bra. Et annet alternativ, en god del billigere (hurra!), er dette Tamronobjektivet. Om du vil se bilder tatt med dette kan du ta turen innom bloggen til venninna mi June. She's got it. Baby, she's got it! Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.