Some kind of sailor outfit.>


Jeans og jakke fra Gina Tricot, briller fra DreaShop, singlet KOMMER i DreaShop, sko og hatt fra H&M.

God morgen! Jeg og Vilja ser Little Britain USA på tv, og vi ler begge to. Nå begynte jeg forresten å tenke på et gammelt pc-spill, men jeg husker ikke hva det heter. Så irriterende. Finnes det noen datanerder der ute, som kanskje kan hjelpe? Det var et Best Buy-spill, og man kunne velge å være ulike kjendiser. Som blant annet Tom Cruise. Så kjørte man rundt i en liten bil og samlet inn gullpenger. Det var ikke i 3D eller noe, det var liksom…gammelt og enkelt. Åh, som jeg har lyst til å spille det! Jeg elsker gamle pc-spill. Jaja, nå skal jeg få Vilja til å sove, for nå begynner hun å bli litt småsur og lei av Little Britain. Det kan vel kanskje bli litt mye humor for en liten baby. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.