One more cup of coffee.>

Bob Dylan.

God morgen! Hadde jeg likt kaffe skulle jeg ikke bare drukket one more. Da skulle jeg drukket minst fem, for i dag er jeg så trøtt at jeg…jeg… at jeg ikke vet hva jeg skal sammenligne med engang. Vilja sov dårlig i natt, og det betyr selvfølgelig at jeg også sov dårlig i natt. Hun har begynt å gråte rett før hun sovner også (hver gang), og hun sover omtrent hver andre time på dagene, så da blir det litt skriking altså. Håper det går seg til snart. er hun derimot i kjempehumør. Nå ligger hun på gulvet ved siden av meg og prater med seg selv. Jeg skal benytte sjansen til å spise litt lunsj, og etterpå skal vi nok sove litt begge to. I kveld er det babysvømming igjen, og denne gangen skal Kaj være med også. Det blir gøy! Men lunsj – lunsj var det jeg skulle lage nå, ja. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.