Happy birthday to you!>

1. Mammaen min og Vilja. 2. Jørgenbror. 3. Namnam. 4. Jørgen spiser namnam.

Dere har lenge mast om bilder av min kjekke tvillingbror, så nå får dere bilder av min kjekke tvillingbror. (Han kommer antagelig til å late som at det er verdens undergang å bli postet på bloggen min, men egentlig så liker han det. Det vet jeg.) I går hadde mammaen min bursdag (hurra!), så jeg, Vilja og Sala gikk nedover for å snylte middag og dessert. Det var ikke hvilkensomhelst middag heller. Pinnekjøtt. (Jula varer helt til påske.). Åh, det smakte jul helt inn til hjerterota, og det var godt. Jeg gleder meg til neste jul, for neste jul blir helt annerledes enn alle de andre, fantastiske julene (jul i flertall hørtes utrolig rart ut) jeg har hatt. Aww.

I går var jeg forresten også på barselstreff på helsestasjonen. Veldig gøy faktisk! Jeg har jo blitt helt gal etter å høre andres fødselshistorier og se babyene deres. Jeg har blitt litt avhengig av fødsler og babyer, jeg, og det må sies å være ganske… rart. Men det er heldigvis ikke det verste man kan bli avhengig av da, så lenge det ikke resulterer i fjorten-femten unger. Tenk at noen har fjorten unger. Det er nok til et helt fotballag, det! Utrolig! Vel, nå skal jeg spise frokost. Det er vel kanskje på tide når man har vært våken siden åtte-ni. Ha en fin dag!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.