Ghost photographs.>

Fire spøkelsesbilder. Jeg kaller dem i alle fall det, for det er et spøkelsesaktig preg over dem, og de får meg til å le. Det har seg nemlig slik at jeg er den mest realistiske personen du kan støte på. Jeg tror ikke på noe overnaturlig eller uforklarende. Jeg tror på det vi kan bevise, og ingenting annet, så ordet «spøkelse» får meg til å le. Jeg tenker med en gang på desperate mennesker i programmer som «Jakten på den 6.sans» på tvnorge. Mennesker som påstår at de har evner nesten ingen andre har. De kan snakke med døde, de kan vite en hel historie av å ta på en gjenstand og gud vet hva de påstår de kan. Ikke for å være ondskapsfull, men jeg må le litt av sånt. Sånn er det vel når man har null forståelse for ting. Jeg klarer bare ikke tro på sånt, jeg. Tror du på overnaturlige ting?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.