En ny veske i shoppen.>

Denne herlige veska blir lagt opp i shoppen veldig straks, men jeg har bare tre eksemplarer (pluss en til meg selv). Det betyr at det er førstemann (kanskje helst førstekvinne) til mølla. For å vite mer om veska, pris og sånn, er det bare å trykke her. (Legger den opp i shoppen rett etter at jeg har postet dette innlegget.)

Det har vært beklagelig lite blogging av meg de to siste dagene, men det har bare blitt sånn. Det har vært travle dager, og jeg har vært litt trøtt og sliten. Det blir man vel i blant når man har baby i hus, men det er faktisk først i går jeg følte meg sliten. Det er ikke verst, så jeg klager ikke. Håper dere har forståelse for at jeg ikke prioriterer blogging når jeg ikke føler meg helt på topp. Det skulle i grunn bare mangle. Kjenner forresten gårdagens hodepine komme krypende tilbake nå, så nå skal jeg ta meg en paracet eller to, drikke en liter vann, lage litt mddag og bare vente på Norske Talenter. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.