Behind the Curtains.>

Bak gardinene.

I dag har jeg holdt meg inne. Jeg har gjemt meg bak gardinene, og bare tittet ut på vinden og det kalde været. Man kan faktisk se at det er kaldt ute. Eller… jeg vet ikke om det har vært særlig kaldt heller, men det så i alle fall veldig kaldt ut. Det har nok noe med vinden å gjøre. Vinden ser alltid kald ut. Uansett. Jeg har altså gjemt meg bak gardinene i dag. Jeg har hatt lyst til å løpe ut mange ganger i løpet av dagen, men jeg har bare ikke fått meg til å gjøre det. Dette er bare en fin måte å si at jeg har vært lat på. Jeg har med andre ord vært kjempelat, men har faktisk jobbet litt også. Med shoppen. Nye produkter kommer snart. Heldigvis. It's about time! Men nå er det Gossip Girl og kakao her. Hejdå!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.