Finally.>


Hårbånd, vest, veske og kjole fra Asos, strømpebukse fra Cubus, armbånd fra H&M, sko fra Din Sko.

Jeg poster et outfit, jeg, selv om kroppen ikke er helt tilbake til normalen enda. Jeg har jo faktisk født, så jeg kan vel ikke forvente å føle meg superslank helt med det samme. Jeg er i grunn bare glad jeg får på meg normale klær, jeg. It feels good! Endelig slipper jeg unna gravidbukser og store gensere. Hurra!

Livet med en nyfødt i huset er forresten ganske så rolig. Vilja sover og sover og sover og sover. Og spiser. Og koser litt. Og sover mer. Og spiser enda mer. I dag har hun faktisk vært våken ganske så lenge, og da ligger hun bare å ser på oss. Uten å lage en lyd. Og jeg kysser henne så mye som jeg bare kan. Jeg må si jeg trives som MammaDrea. Det er herlig. Vilja er herlig, og jeg gleder meg til å se hvordan hun kommer til å utvikle seg. Det er spennende å tenke på at hun skal bli stor med egne meninger, tanker og følelser. Det er rart å tenke på at jeg skal være med på å forme henne. Litt skummelt også i grunn. Jeg føler allerede en trang til å bli overbeskyttende. Men det skal jeg selvfølgelig ikke bli.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.