Puppeprat.>


Bilde tatt dagen før dagen.

Nå har vi stått opp. Vilja har vært litt sutrete i natt, og har dessuten bestemt seg for at hun hater den ene puppen min. Det virker i alle fall sånn. Hver gang hun ser den blir hun skikkelig sint, men hun blir rolig med en gang jeg snur den andre puppen til. Yndlingspupp, anyone? Apropos pupper. Jeg har aldri hatt særlig store pupper, men for et par dager siden våknet jeg med de jurene. Jeg mener…wow. Jeg hadde forventet å få større pupper, det er jo rimelig naturlig, men at jeg skulle få tvillingpuppene til Pamela Anderson hadde jeg absolutt ikke trodd. Jeg er sikker på at jeg kommer til å drukne Vilja i dem en dag. Det er faktisk så ille. «Ille» er det vel kanskje ikke, det er litt gøy med store pupper. Hadde de bare vært litt mindre harde og vonde, så. Nå gruer jeg meg bare til å se hvor de ender hen når de blir tomme for melk. Jeg ser for meg pupper hengende helt ned til knærne. Neida. Joda. Neida. Det går nok bra skal jeg se.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.