Hjertehjertehjerte.>

Hjertesolbriller som du kan kjøpe i shoppen min.

God dag! Da har jeg tatt litt bilder av solbrillene som kom i posten i går, og nå har jeg nettopp lagt de opp i shoppen. De er skikkelig kule. Mye kulere enn de jeg hadde fra før, for disse har tykkere kant og er litt større. Det gjør stor forskjell, og dessuten blir det lettere å se at det er hjerter også. Me likey! Jeg liker dem kjempegodt!

Nå skal jeg spille litt Guitar Hero før jeg og Kaj skal på butikken. Tror ikke jeg rekker posten i dag, for jeg tror den stenger to. Syns det er litt tidlig på en lørdag. Kunne i alle fall hatt åpent til tre. Minst. Nåja. Snart blir det vel post i butikk i stedet, så da blir det vel litt lettere for treiginger som meg å hente pakker på lørdager også. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.