Info om shoppen.>

Tenkte det var på tide med litt utfyllende informasjon om shoppen. Jeg har allerede fått inn en god del av varene jeg har bestilt, og det ser veldig bra ut. Jeg kan for eksempel røpe at veska (som er avbildet ovenfor) har ekte høytalere! Det er mulig å koble på en mp3-spiller, så kan du høre musikk ut av veska. Stilig, hæ? Jeg har egentlig lyst på alt selv, men det sier jo seg selv at jeg ikke trenger fire-fem eksemplarer av hver vare.

Anyways. Shoppen åpnes i begynnelsen av januar en gang. Jeg er ikke helt sikker på dato enda, for alt må jo ordnes også. Ting skjer ikke av seg selv, og ting kan jo ta litt tid. Jeg kommer til å kjøpe inn varer regelmessig, så shoppen får inn nye varer ganske så ofte. Med en gang jeg finner noe jeg mener er verdt å kjøpe inn, så kjøper jeg det. Derfor er det supert om dere kommer med ønsker, så skal jeg gjøre mitt beste for å få inn varer dere vil ha også. Og ikke bare ting jeg vil ha selv. Hihi.

Priser og slikt blir lagt ut når shoppen åpnes, så det er ingen vits i å spørre om hva ditten og datten kommer til å koste. Dere må nok bare vente og se, for prisene har jeg ikke tenkt så mye på enda. Det er jo faktisk meningen at jeg skal tjene bittelitt på det også, selv om at jeg ikke har planer om å bli millionær av det. Det håper jeg dere forstår. Det betyr selvfølgelig ikke at ting blir kjempedyre, for det hadde jo vært…teit.

Om du har spørsmål så er det bare å spørre. (» ,)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.