Kill em’ for me Marv. Kill ’em good.>

Tidsfordriv på en søndag. Jeg elsker Sin City.

Det er kaldt ute, det er kaldt inne, Kaj er på jobb, jeg er trøtt og daff og det er søndag. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og søndager, men bloggen lider helt klart på grunn av det. Søndager er ikke mine helt store bloggdager, og det får jeg vel bare leve med. Nå sitter jeg under pleddet i sofaen, spiller poker og drikker kakao. Det er nesten litt for stille rundt meg, så stille at det grenser til bråk. Du vet den pipelyden som oppstår når alt bare er helt stille. Den er her nå. Eller rettere sagt så var den her, helt til jeg slo på datamaskina. Den bråker så fælt, så da forsvant pipelyden. Liksågreit, men jeg tror nok jeg skal sette på litt musikk for å overdøve suset fra pc'n også. Sånn skal altså dagen min være. Kanskje skal jeg til og med ta meg et bad i badekaret også, bare for å toppe både pledd og kakao. Ingenting er så godt som å senke seg ned i et varmt badekar om man fryser. Søndager er i grunn ikke så ille. Absolutt ikke ille.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.