Fargerike jeans.>


Slike jeans vil jeg gjerne ha! Bilder fra google.

Er det noe som irriterer meg, så er det at jeg ikke kan kjøpe slike fargerike jeans for øyeblikket. Jeg må nok vente til en gang ut på våren, og da er det ikke sikkert de selger slike lenger. Vel, jeg håper det, for jeg vil gjerne ha jeans i alle slags mulige farger. Det er så utrolig stilig! Om man har litt farger på buksene så slipper man å gjøre ekstreme ting for å få et interessant outfit. Da blir det automatisk, unnskyld språket, jævlig stilig. Enig?

Nå skal jeg og Kaj rydde hus. Det er jo jul snart, og da bør huset være rent og pent. Ikke at vi kommer til å være så mye hjemme i jula, men det er alltid greit å ha et ryddig hus å komme hjem til. Juleaften skal vi tilbringe sammen med mamma, Brynjulf og Jørgenbror i år, og vi skal selvfølgelig spise pinnekjøtt. Gleder meg kjempemasse, for pinnekjøtt og pakker sammen med familien er ikke noe å klage over akkurat. Jeg liker jul, jeg. Selv om det selvfølgelig var morsommere for noen år siden, da juleaften varte evig og julenissen kom på besøk. Snart skal vi lage vår egen juleaften. Vår egen juleaften med egne tradisjoner og eget barn å gjøre det for. Det gleder jeg meg kjempemasse til. Masse.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.