Sommerbilder som aldri ble postet.>

God ettermidag! Nå har jeg sett gjennom gamle bilder på pc'n, og da fant jeg disse to bildene. På det første bildet kan du se Andrea (ei venninne) og Sala turne bak vannet i en fontene. Haha. Menneskene på det nederste bildet er Nora og Jørgen, tvillingbroren min with the crazy hair. Det er deilig med sommer. Den er ikke overvurdert.

Nå skal jeg se litt fotball på tv. Er litt daff i dag. Får liksom ikke gjort så mye. Det er søndag også da, så det skulle vel kanskje bare mangle. Er det en dag i uka det virkelig er lov til å være slapp og lat på, så er det søndag. (Sant må sies. Jeg gir meg selv lov til å være slapp og lat mesteparten av tiden these days. Skjerpings!) Ha en fin søndag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.