Good morning!>

God morgen! Så gøy at så mange av dere er positive til Webshoppen. Dette er et prosjekt jeg tror kan bli utrolig gøy, både for meg og dere. Det kommer kanskje ikke til å bli den mest nyttige webshoppen, men det er også noe av poenget. Jeg elsker småting jeg egentlig ikke trenger, men som bare er så søte/kule at jeg ha dem. Anyways. Skal fortsette å jobbe litt med shoppen nå. Må sette opp budsjett og skrive ned hva jeg kjøper inn, og hva jeg har tenkt å kjøpe inn. Deretter står husrydding på dagsplanen min. Og børsting av Sala. Gud, som den hunden mister pels. Vel, hejdå!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.