Vinteren er vakker, selv uten snø.>


Bilder tatt rett utenfor huset vårt.

Vinteren er vakker, selv uten snø. Jeg liker at det er mørkt ute. Jeg liker å se gatelysene lyse opp, og jeg liker å sniktitte inn i hus hvor julepynten er overveldende allerede nå. Jeg liker å sitte inne i varmen når jeg vet hvor kaldt og mørkt det er ute. Jeg liker å se på flammene i peisen, drikke kakao og gjemme meg under pleddet. Kanskje til og med lese litt i en bok, eller bare sitte å høre på stillheten. Eller på musikk. Hvorfor stresser vi sånn med å savne sommeren når vi har muligheten til å nyte den vakre vinteren?

Nå skal vi spise taco, se fotballkamp og deretter finne oss en god film. Lørdagskveld er herlig. Livet er herlig. 

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.