Curly.>

Krøller i dag. Måtte prøve ut den nye krølltanga mi fra Ellos. Fungerte kjempebra! Akkurat slike krøller jeg hadde lyst på. Stilig! Forresten ny genser også. Elsker fargen!

I går kveld var jeg hos Nora. Jeg, Tina og Nora bakte pepperkaker, så håndballkamp, spiste klementiner og sladret. Hadde det med andre ord veldig koselig. I dag baker jeg boller, og skal dessuten til å pakke inn nye kalendergaver til mamma snart nå også. Men jeg tror jeg må bake ut bollene først. De har kanskje hevet i det lengste laget. Går det forresten an at boller hever for lenge? Uansett. Jeg må kjappe meg så det blir boller i dag, og ikke i morgen. Kommer tilbake litt senere i kveld med fler bilder fra i dag. Da stikker jeg og er husmor, noe som er veldig utypisk meg. Jeg skjønner ikke hva det går av meg. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.