Julegavetips fra Wella.>

Jeg har testet julegavetips fra Wella! Alle har bruk for en god shampoo og en god condition, så denne fine pakningen fra Sassoon er ypperlig som julegave til enten mor, ei venninne, søsteren, til seg selv eller til ei tante. Eller til noen helt annen. Pakningen ser veldig eksklusiv ut, og gir et veldig godt inntrykk. Jeg fikk i alle fall med en gang store forhåpninger til produktene, og forventet et godt resultat. Produktene jeg har testet heter Sassoon Luxuriant Clean, shampoo for tørt og skadet hår, og Sassoon Advanced Condition, daglig fuktighet for alle hårtyper.

Info og pris.
Sassoon Luxuriant Clean lover å styrke og revitalisere håret ditt. Det rike, fuktighetsgivende skummet skal rense og styrke håret varsomt, og skal etterlate håret luksuriøst og rikt på fuktighet. Pris:  270 ,- for 250 ml.
Sassoon Advanced Condition lover lett og vakkert pleiet hår. Den skal etterlate håret perfekt pleiet uten at det tynger, og skal forsegle fuktigheten i håret og etterlate et flokeløst og skinnende resultat. Pris: 285 ,- for 250 ml.

Jeg mener…
Vel, produktene holder det de lover. Dette er kvalitet. Det sier jeg ikke bare for å være grei med Wella altså, for det er helt sant. Produktene har en veldig god og behagelig lukt, og har fin konsistens. Shampooen skummer godt, og er lett å blande inn i håret. Conditionen gjør håret mykt med en gang, og håret blir glatt og glansfullt etter at det har tørket. Jeg syns kanskje at de forrige produktene jeg testet holdt håret rent og pent litt lenger enn disse to produktene, men store forskjellen er det nok ikke. Dessuten vasker i alle fall jeg håret omtrent annenhver/hver tredje dag uansett, og håret rekker ikke å bli fett og skittent på så kort tid. Dette er produkter jeg anbefaler! Very nice.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.