I woke up this morning.>

To av mine kjære snuppelupper. Kunne jo ikke la være å poste dette fantatisk søte bildet. Rufus ser visstnok ganske så gal ut, men det er han også. Så da går det greit.

I dag har jeg sovet lenge, selv om jeg selvfølgelig våkner fire-fem ganger i løpet av natta. Jeg må tisse, skjønner du. Det begynner å bli trangt inni meg, og blæra får ikke like stor plass lenger. Det fører til hyppige dobesøk. Midt på natten. Jeg trenger vel ikke nevne at det er skikkelig kjedelig å gå ned trappene, inn på badet, på do, og hele den lange veien tilbake til den gode og varme senga. Veien er faktisk lang nok til at jeg rekker å våkne på ferden, så jeg sliter med å sovne igjen. Ingenting er kjedeligere enn å ligge ved siden av en sovende (og snorkende) kjæreste og ikke få sove selv. Heldigvis snorker ikke Kaj som andre menn. Han snorker egentlig som ei dame. Han snorker bare litt søtt. (Ikke bli sint nå, Kaj. Det er et kompliment, selv om det kanskje hørtes litt…rart ut.)

Ellers har jeg det supert, bare så det er sagt. Jeg mener ikke å klage, altså, men energinivået er rett og slett ikke på topp for tiden, og det må det da være lov å nevne bittelitt. Nå skal jeg dusje og pleie meg selv som den dronningen jeg er.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.