Dots and hearts.>


Søt skål fra hverdagsliv.no.

Var ikke disse skålene kjempesøte? Perfekt til godteri, is eller druer. Eller annet godt, selvfølgelig. Tenkte å kjøpe fler enn to, men tror faktisk at dette var de to siste som var igjen. Lucky me! Måtte bare vise dem frem. Cute!

Nå skal jeg se reprisen av «Vil du bli millionær?». Jeg elsker å le av at andre tar feil, og jeg er veldig flink til å late som at jeg vet alt. Selvfølgelig. Jeg har alltid en god unnskyldning om jeg tar feil. En gang var det for eksempel spørsmål om hva Store Norske på Svalbard produserte. Jeg var hundre prosent sikker på at det var leksikon (Store Norske Leksikon har jo alle hørt om, liksom), og kunne ikke forstå hvordan idioten i studio kunne svare kull. Fantastisk, tenkte jeg. Jeg godtet meg. Tenk at han ikke har hørt om Det Store Norske Leksikon! Vel, kull viste seg å være rett, og jeg har egentlig ingen god unnskyldning på min mangel på kunnskaper i dette eksempelet. Når jeg tenker meg om så var dette et veldig dårlig eksempel. Vel, anyways… Trallal la la…

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.