Lipstick Red.>

Strømpebukse, kjole og pelshals fra Cubus, lue fra H&M, sko second hand, kortermet jakke fra Mexx.

Endel av mine kjøp fra onsdagen. Rød strømpebukse er skikkelig kult. Kjøpte to forskjellige typer; en med mønster (denne) og en helt rød. Fargerike tights er skikkelig kult, og jeg, som omtrent bare bruker tights og strømpebukser fortiden, kommer nok til å variere veldig med farger og slikt. Jeans er ikke særlig behagelig lenger, og kommer nok ikke til å bli det på ei stund heller. Da får man klare seg med fargerike tights!

Jeg har hørt litt på musikk nå, og jeg trenger litt musikktips. Jeg har et ganske så spesifikt ønske. Jeg vil ha tips på sentimentale sanger. Sanger som rører deg skikkelig, som nesten får deg til å gråte uten grunn. Sanger som får deg til å virkelig føle en form for smerte på positivt vis. Om du skjønner. En sang du nesten aldri blir lei av, som du gjerne kan høre fem ganger på rad uten å miste følelsen. Den sentimentale følelsen. Jeg har en slik sang. The Veils – Vicious Traditions. Grøss. Jeg får gode frysninger bare av å tenke på den.
Det er min sang. Hva er din?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.