A year and a half ago.>


Meg for omtrent ett og et halvt år siden. Blond og… streng?

Haha. Fant disse to bildene i gamle bildearkiv på pc'n. Dette er vel kanskje to av de første bildene jeg tok med speilreflekskameraet mitt. Begynner å bli en stund siden, men det er faktisk ikke så lenge som man skulle tro. Vil vel påstå at jeg har forandret meg litt på det siste året. Tja, dette er vel mer enn ett år siden. Ett og et halvt år, kanskje? Gøy!

Nå starter en pc-fri fredag her. Det skal bli godt å sitte i armkroken til kjæresten sin, se alle de gode fredagsprogrammene på tv, spise sjokoladekake og kjenne babyspark inni magen. Uten å tenke på pc i det hele tatt. Uten å røre pc'n. Det blir lett litt mye databruk når man studerer på nett, og i tillegg skriver blogg daglig. Da er det godt med pc-fri kveld, som starter (snart). Ha en fin kveld! Nå.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.