Plagsomme hyl, og reklame for Nelly.com>

Hvorfor må jenter hyle så fælt? Jeg mener…hva er poenget med å hyle «iiiiiik» høyt og skingrende for småting? Dette gjelder kanskje mest fjortisjenter som tydeligvis ser på det å hyle som en stor del av flørting med gutter. Når ble det kult å hyle? Har det noengang vært kult å hyle? Why can't you just shut the fuck up? Kaldt vann – «iiiiiik!». En gutt som skremmer deg – «iiiiiiik!». En gutt som hopper ut i bassenget så det havner et par dråper vann på deg – «iiiiiiik!». Jenter – give me a break. Skingrende skrik er ikke kult. (Ja, jeg har vel kanskje hatt en dårlig dag på jobb, og er usikker på om hørselen min fremdeles fungerer.)

Så, over til noe annet. Jeg har fjernet all reklame på bloggen, og byttet det ut med en eneste en. Ellos bestemte seg for å være teite, og sluttet dermed med å markedsføre seg selv gjennom blogger. Med tanke på at Ellos var det jeg faktisk tjente litt på, har jeg nå lett etter en god erstatter ganske lenge. Nå tror jeg at jeg har funnet det også. Jeg mener i alle fall det, og kommer til å stå på det helt til…til.. det kan være det samme. Alle har vel hørt om Nelly, så jeg trenger vel ikke introdusere butikken nærmere. Om du bestemmer deg for å handle der, vær så snill og gjør det gjennom bloggen min. Da blir jeg kjempeglad. Reklamen finner du i sidebaren litt lenger ned på bloggen. På forhånd takk! >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.