Heiheihei.>

Hei på deg! Nå sitter vi på hotellrommet. Det er ikke vær til å sole seg i dag, så vi slapper av så lenge. Senere skal vi vel tusle litt rundt omkring og nyte varmen som er på tross av vind og skyer. Det er ikke like varmt her nå som det er på sommeren, men med tanke på at det nesten er minusgrader hjemme, er tjuefire grader fantastisk. Heldigvis er det meldt enda finere vær resten av uka, så vi kan få utnyttet sola mest mulig. Ikke for å bli brun, men for å kjenne varmen. Det blir lenge til neste gang.

tror jeg faktisk at jeg skal se litt på innsendingsoppgaven som skal sendes inn på lørdag. Greit å bruke «daffetiden» til noe fornuftig, så slipper jeg å bruke tid når jeg heller kan bade og sole meg. Jeg er farsken ikke dum, jeg, og farsken er et utrolig stilig ord.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.