Cloudy.>


Ganske så overskyet, og enorme bølger. De er mye større enn det ser ut til!

Det blåser i dag. Akkurat som i går. Bølgene er enorme, og røde flagg er plassert jevnlig langs hele stranda for å advare. Nesten ingen tar sjansen på å bade, og det er vel kanskje ikke så dumt. Jeg har lyst. Men jeg gjør det ikke. I stedet ligger jeg på hotellsenga og spiser lunsj. Vi skal straks gå til Agia Marina for å møte foreldrene til Kaj og se fotballkamp. Jeg er ikke særlig interessert i landslagsfotball, men en ordentlig sjokoladeis frister nok til at jeg blir med. Fotball, kjente fjes og sjokoladeis er absoolutt ikke noe å si nei takk til. Jeg får vel egentlig hoppe i dusjen, da. Deretter må jeg finne klær. Det er alltid like vanskelig, for jeg må bytte omtrent førti ganger før jeg blir fornøyd. Uansett hva jeg har, så er det ikke bra nok. Jeg har aldri nok klær. Antagelig et velkjent fenomen. Hva skal man gjøre med det? You tell me, for jeg aner virkelig ikke.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.