Stress, stress, stress.>

Åh, jeg stresser sånn. Det er bare fire dager til vi drar til Kreta, og jeg bør gjøre ferdig to innsendingsoppgaver før den tid. Nå har jeg nettopp vært på jobb også. Så er det den berømte pakkinga. Jeg er så dårlig på å pakke. Jeg får aldri med meg det jeg vil, og jeg tar alltid med for mye. Nå skal vi faktisk være borte i to uker, så nå trenger jeg antagelig mer enn jeg får plass til i kofferten. I morgen tidlig drar vi til Trondheim for å shoppe noe av det som trengs. En bikini for eksempel. Puppene mine har forlengst blitt for store for den gamle (woho!), og magen begynner å presse på bikinibuksa også. Det med at magen har begynt å vokse er egentlig ganske spennende, og at puppene har vokst enormt er absolutt ikke noe jeg klager over. Hihi.

Nå skal vi spise middag, for det har vi ikke rukket før i dag. Gleder meg til shopping i morgen! Men, først vil jeg komme med et tips. Jeg vil anbefale absolutt alle til å se Black Books. Black Books er en fantastisk morsom tv-serie med fantastiske skuespillere. Du kan se et klipp her. Det er helt fantastisk. Seriøst. Trust me! Jeg har likt den utrolig lenge, men det var ikke før i dag jeg kom på å nevne den her.SE DEN! So long.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.