Leser du alt dette skal du få en is.>

Jeg har forstått det slik at du er gravid..? Hvordan forekom dette?
– Vel, det kan vel forklares på mange forskjellige måter, men denne filmen kan være en brukbar pekepinn. Vanskeligere er det faktisk ikke!

Når «slo bloggen din gjennom»?
– Vel, jeg er ikke helt sikker egentlig. Vanskelig å svare på, for bloggen har vokst og vokst fra dag èn. Besøkstallene økte raskt, og øker fremdeles. Etter tre måneder med blogging hadde jeg i alle fall opparbeidet 300-400 lesere hver dag, og deretter har det vokst jevnt og trutt.

Hvor mange lesere har du daglig?
– Nå har jeg rundt 800-900 hver dag. Varierer selvfølgelig litt, så av og til er det også nede rundt 700.

Hva ønsker du å bli (jobb)?
– Superyrket må være fotograf. Tror ikke det finnes noe som er mer givende, morsomt og fantastisk enn det. Tror likevel det er veldig vanskelig å bli det. Det skal mye til. Mye jobb, og litt talent. Om jeg har evnen til å bli en god fotograf vet jeg ikke. Vi får se om jeg prøver meg på fotostudie etterhvert, så får jeg ta det derfra.

Har du hatt flere seriøse forhold?
– Nja, seriøse og seriøse. Har hatt ett småseriøst forhold før, men det varte ikke så veldig lenge.

På hvilken måte merker du best aldersforskjellen til deg og Kaj?
– Jeg merker det faktisk ikke overhodet. Vel, kanskje på at mennesker som ikke kjenner oss blir litt skeptisk når jeg forteller hvor mye gamlere Kaj er enn meg. Ellers tenker jeg aldri over det.

Når bestemte du at du ville bli mamma?
– Det bestemte jeg omtrent i november i fjor. Hehe. Jeg bare følte at det hadde blitt fantastisk nå. Det passer bra, og jeg har virkelig lyst til å bli mamma i ung alder. Jeg tror det er mange fordeler med det. Jeg vil oppleve mest mulig i løpet av et liv, og for meg er familie utrolig viktig. Tenk å være ei ung og sprek bestemor en gang frem i tid! Det å kunne oppleve mest mulig av både barns og barnebarns liv må være det beste i verden. (Nå fikk du også vite HVORFOR jeg bestemte meg for å bli mamma.)

Har du tenkt på noe navn til barnet?
– Selvfølgelig. Mange. Jeg elsker å tenke på navn, for det er utrolig spesielt å kunne ha makten over hva et menneske skal hete resten av livet sitt. Det er…svært. Men, jeg vil dessverre ikke dele navnene jeg har tenkt på med dere helt enda. Det får bli nærmere fødsel, så vi er sikre på at alt går som det skal!

Ville du tatt abort om du hadde funnet ut om det hadde downs e.l.?
– Veldig vanskelig problemstilling som det er psykisk veldig vanskelig å svare på. Mennesker med downs klarer seg utmerket i samfunnet i dag, og de har like mye rett til å bli født som alle oss andre. Likevel hadde det blitt et vanskelig valg. Det er kanskje båe egoistisk og overfladisk å si dette, men jeg tror det hadde vært vanskelig for meg å fått et barn med downs. Jeg er usikker. Vi får håpe jeg slipper å ta tak i den problemstillinga.

Hvordan er det å vandre rundt meg et liv i magen?
– Det er dritskummelt. Jeg er veldig, veldig redd for at noe skal gå galt, så jeg føler meg alltid litt…stressa. Likevel er det også fantastisk. Det er fantastisk å vite at det bor noe levende inni meg. En liten baby. Det er egentlig helt ubeskrivelig.

Når er terminen satt?
– Foreløpig er terminen satt til 6.februar, men det kan selvfølgelig endres neste mandag. Da er det tid for ultralyd!

Hvilke blogger leser du fast, hvorfor?
– Jeg leser veldig mange blogger, men to jeg leser helt fast er svenske. Amanda Berg og Lisaplace. Leser og leser. Jeg ser mest på bildene, hehe. Ellers er jeg innom veldig mange gode blogger i løpet av en dag. Vanskelig å nevne noen, for alle bør på et eller annet tidspunkt bli nevnt. (Sånn passe gladkristent svar, eller hva?)

Og hvor lenge har du og Kaj vært sammen?
– Vi har vært sammen i ett og et halvt år nå.

Har du lyst til å vite kjønne på barnet ditt før det blir født?
– Ja, det har jeg veldig lyst til. Håper bare de klarer å se det!

Hva håper du at han/hun arver fra deg, og hva fra Kaj?
– Hmm.. Vanskelig. Det har egentlig ingenting å si, bare ungen blir supersøt! Både jeg og Kaj var supernydelige som små, så jeg tror ikke det er noe problem. Hihi! : )

Men håper du det blir jente eller gutt?
– Det er selvfølgelig et svar jeg ikke kan svare på. Det gjør ingenting, så lenge babyen er frisk og sunn!

Favorittsjokolade?
– Bounty eller melkesjokolade. Nam!

Hvor gammel er kaj?
– Han blir 31 år 6. november.

Var det planlagt å bli gravid?
– Jepp, det var det nok! Veldig planlagt.

Hadde du en fin oppvekst?
– Jeg har hatt en super oppvekst med snille foreldre som alltid har støttet meg. Med andre ord; jeg kunne ikke hatt bedre oppvekst.

favorittmat?
– Ciabatta med kylling! Klassiker som går igjen mye her hos oss.

Favorittbutikker?
– Asos.com, H&M, Ellos, Ebay, alle skobutikker, Gina Tricot +++. Egentlig alle butikker.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden, sånn ca.?
– Har blitt veldig lite i det siste. Føler det er liten vits å bruke masse penger på klær jeg ikke kan bruke så veldig langt fremover i tid, så jeg prøver å begrense shoppinga litt. Før brukte jeg vel kanskje rundt tusenlappen i måneden? Aner egentlig ikke. Penger «forsvinner» så raskt!

Ja, og forresten, kan ikke du lage en sminkevideo? du er så pent sminket på alle bildene!
– Vel, tror den videoen hadde blitt rimelig kjedelig. Men, vi får se. Time will show!

Hvordan greier du å være så søt? :)
– Naw, det var vel det søteste spørsmålet jeg har fått! Ehm. Hva skal man svare på noe sånt da? Jeg er ikke alltid like søt. Muhahaha!

Hva er din mening om den såkalte «emo-stilen»?
– Er det gjennomført så kan jeg faktisk like det. Spesielt med tanke på hårstil og klær, selv om jeg aldri hadde gått sånn selv. Stilig at mennesker kler seg forskjellig, og emostilen er intet unntak. Den andre delen av den såkalte «emo-stilen» er absolutt ingenting jeg støtter. Røyking, dop, selvskading. Vel, du skjønner hva jeg mener.

Hvordan møttes du og Kaj? Hvordan ble dere sammen?
– Vi møttes på puben her på Frøya. Da ble det bare utvekslet et par vennlige fraser, men etter det fikk vi raskt kontakt på nettby. Derfra utviklet det seg, og vi ble utrolig godt kjent. Plutselig var både jeg og Kaj forelska, og etter ei stund ble vi sammen. Historia er egentlig ganske så mye mer komplisert enn dette, men det orker jeg ikke gå inn på nå. Den delen er vi ferdig med for lenge siden. : )

Hvordan ser du for deg at Kaj som farsfigur?
– Jeg er sikker på at Kaj blir en like god pappa som pappa var for meg. Med andre ord; Kaj kommer til å bli en fantastisk god pappa! Verdens beste.

Får vi se magebilder snart?
– Ikke før etter ultralyd. Jeg vil forsikre meg om at alt er bra før jeg tar masse magebilder og slenger ut på nett. Hadde vært trist å sett igjen bildene om det ikke hadde blitt noe av babyen. Ikke for å være negativ, men på grunn av at jeg har mistet en gang før har jeg vel blitt litt mer nervøs for at noe skal gå galt.

Huset ditt begynner å brenne og du rekker å redde ut tre ting. Hvilke ting redder du?
– Ting? Det første jeg tenker på er selvfølgelig Kaj, Sala og Rufus. De er vel ikke ting, men det er de jeg hadde brydd meg om å fått ut. Resten kan erstattes. Det kan så absolutt ikke Kaj, Sala og Rufus.

Velg: Klatre over en høy, bratt topp eller gå en kjempelang omvei rundt på flatmark?
– Klatre over en høy, bratt topp selvfølgelig. For det første; jeg hater å gå rundt grøten. For det andre; jeg elsker utfordringer! Lett valg.

Hva er dine guilty pleasures? Nevn en sang du liker selv om du vet den er dårlig, en film/tv-serie du liker selv om du vet den er crap og en snack du bare mååå ha.
– Hmm…Jeg brukte å se Hotel Cæsar før. Det er utrolig dårlig. Jeg brukte også å se Passions, og det skammer jeg meg over. Finnes det verre tv-serie? Nå har jeg ikke så mange slike. Det hender jeg ser crappy tv-serier i ny og ne, men det er bare om det ikke sendes noe mer interessant på tv. Eksempler? Tja, Two and a half men. Elendig serie. Jeg ler aaldri. Likevel kan jeg se hele episoden. Tragisk.

Hvor er du om 15 år?
– Gud, så vanskelig. Aner ikke. Jeg kan være hvorsomhelst.

Du får valget mellom å ta livet av deg eller være skyld i at 10 tilfeldige folk på jorda dør. Hva velger du?
– Antagelig være skyld i at 10 tilfeldige folk på jorda dør. Jeg er livredd for å dø, og hadde nok blitt egoistisk i en slik presset situasjon. Jeg er ingen helt.

Hva er det desidert pinligste du har gjort?
– Tissa meg ut på en konsert. Altså, jeg var så utrolig tissatrengt, og jeg stod selvfølgelig fremst også. Kunne jo ikke la noen andre få den fantastisk gode plassen min «bare» for at jeg måtte på do! Var litt flaut. Og ekkelt.

Hva er det beste som noen gang har hendt deg?
– Å, det er så mye. Å i hele tatt å få leve, da jeg møtte Kaj, da vi kjøpte hus, da mamma tok meg med til Trondheim på jenteturer da jeg var yngre, da pappa sang nattasang og spilte på gitaren før jeg skulle sovne, da både mamma og pappa satt i senga med meg og Jørgen, min tvillingbror, og fortalte historier fra gresk mytologi før vi skulle sove, vinne fotballkamper med fotballaget da jeg var syv-åtte år… Jeg kan nevne så utrolig mye! Det skjer hele tiden ting som er det beste som har hendt meg.

Fortell den groveste vitsen du vet om, vær så snill?
– Jeg kan INGEN. Helt seriøst.

Hvis du skulle flyttet fra Frøya, hvor ville du valgt? (Bergen er et fornuftig svar.)
– Først om fremst; Trondheim. Det kommer nok til å bli det om et par år.

Hvis du måtte velge mellom å si «BANDITT!» eller «SKURK!» mellom hver setning, resten av livet ditt, hvilket av de to ordene ville du valgt?
– Skurk. Skurk er et utrolig kult ord, og dessuten er det kortere enn banditt.

Hvilken bok burde jeg lese neste gang?
– Kabalmysteriet av Jostein Gaarder. En av mine absoltutte favoritter. Ah, jeg elsker den boka!

Hvordan bestemte du deg for å bli journalist? Det er det du skal bli, ikke sant?
– Aner ikke hva jeg skal bli, jeg. Har mest lyst til å bli fotograf, men aner ikke om jeg har det som trengs. Vi får se, tiden vil vise!

Hvorfor elsker du akkurat DIN kjæreste? Hva er det som er så spesielt med han?
– Han bare er fantastisk. Jeg velger vel ikke akkurat hvem jeg elsker, men vi passer så utrolig godt sammen. Vi er så like.

Hvilken person ser du mest opp til og hvorfor? :)
– Hmm. Jeg ser opp til Kaj. Han er så snill og god, og dessuten et fantastisk menneske. Han får meg til å bli bedre også, og det er vel grunn nok i seg selv.

Har forstått at du er glad i mote, hvordan skal du klare og kombinere mote med bebismagen din, og hvem butikker handler du mammaklær i? =)
– Det skal nok gå fint! Jeg finner antagelig mange fine mammaklær når den tiden kommer. Enda har jeg ikke kjøpt et eneneste mammaplagg. :b

Har du noen gang vært utro?
– Nei, det har jeg ikke. Enkelt og greit.

Hva mener du om tatoveringer?
– Jeg liker ikke fargetatoveringer så godt, men det finnes mange kule tatoveringer. Jeg har en selv. Den kan du se om du trykker her.

Hva gjør du for å få så pen hud?
– Ehm, ingenting. Jeg har aldri vært plaget med kviser og slikt, men nå har jeg vel kanskje mer uren hud enn jeg har hatt i hele mitt liv. Må ha noe med graviditeten å gjøre. Det går vel over! Jeg er altså ganske heldig med huden min, men bør vel kanskje ta mer vare på den.

Hvilken tv-serie er din favoritt?
– Tre stykker. Black Books, Sopranos og Nip/Tuck.

Hvilken av de kjolene du eier er din favoritt? Kan du evt. vise den frem? :)
– Favoritten er fra Anna Sui, og du kan se bilde av meg med den på her.

Hei… Tenger litt hjelp hehe… Når du skal ha sånn svart ramme rundt som du har.. Åssen gjør du det? Jeg er såå dårlig på sånt:P
– Hm. Spørs hvordan stilsett du bruker. Prøv å ta enn titt på denne siden.

Har du et nært forhold til moren din? Hva sa hun til at du valgt å få barn i så ung alder?
– Ja, det har jeg. Det har jeg alltid hatt. Mamma er supermamma! Mamma har ikke sagt noe negativt om at jeg velger å få barn i så ung alder. Hun støtter meg fullt ut, og jeg er sikker på at hun gleder seg til å bli bestemor. Mamma kjenner meg utrolig godt, og hun VET at jeg VET hva jeg holder på med. Vi stoler på hverandre!

Hahaha. Dere får ikke is likevel. Muhahaha. Kjøp en selv.
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.