En solskinnsdag.>

Photobucket
Jakke fra Oasis, tee fra byttekveld, belte fra Glitter, skjørt fra Indiska, sko kjøpt brukt.

I dag er det sommer igjen. Akkurat i det jeg ga opp hele tanken om sol, varme og jordbærspising på verandaen, dukker den opp. På nytt. En behagelig overraskelse kan man vel si. Spørs om det bare er for en dag. Uansett. Jeg gleder meg til lørdag. Da skal jeg og Kaj til Trondheim, og jeg skal til frisør. Håret skal klippes, panneluggen skal bli pannelugg igjen, og jeg skal få hårfargen til Lindsay Lohan. Nå ser jeg mer ut som en ungdomsrepresentant fra KrF, og det er ikke ment som et kompliment til meg selv. Tvert imot. Nå ser jeg kjedeligere ut enn et tretimers opptak av hybelkaniner som formerer seg. Med andre ord; det er ille. I need to be fixed.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.