Mandagsoutfit.>

Photobucket

Blazer fra Oasis
Genser fra Voice of Europe
Bukse fra Cubus
Pumps fra Bianco

I dag blåser det, og håret mitt har lysnet litt for mye. Ikke at de to henger sammen i det hele tatt, men jeg bare følte for å nevne det i samme slengen. Håret har som sagt lysnet litt for mye, så jeg må farge det – igjen. Egentlig har jeg skikkelig lyst til å ha litt liknende hårfarge som Lindsay Lohan. Altså, dama skifter hårfarge oftere enn meg, så det kan være vanskelig å vite hvilken hårfarge jeg mener. Jeg mener den oransjefargen. Den hun blant annet har i «Mean Girls». Jeg vil ha lys blondoransj. Ehm. Finnes det noe slikt? Jeg ser det for meg. Spørsmålet er bare om det faktisk finnes på ordentlig også. Om det ikke gjør det, da skal jeg lage det. Nemlig.

Nå skal jeg forresten fortelle om en irriterende bivirkning av det å være gravid. Se for deg det du elsker mest av all mat. Det du alltid har vært så utrolig glad i. Se det for deg. Kjenn smaken i munnen. Tenk hvor fryktelig det hadde vært for deg om dette plutselig smakte som bæsj. Ja, jeg mener det. Vannmelon og druer smaker bæsj nå, og det får meg nesten til å grine. Jeg overlever nesten ikke uten druer og vannmelon, men samtidig blir jeg kvalm av tanken på å faktisk spise det. Dermed står det nå en uspist boks med druer i kjøleskapet; bare for at jeg skal se på den. Nå skal jeg lage meg sjokomelk. Bare for at jeg har så lyst på. O'boy!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.