Rød neglelakk all over the place.>

drea2

I dag har jeg påført neglelakk helt på egenhånd for første gang. Ja, det er egentlig galskap at jeg aldri har gjort det før, men neglelakk har aldri helt vært min greie. Jeg syns det er kult, det er ikke det, men hvor kult er det med neglelakk på negler som aldri er lange? (Aner ikke hvorfor mine negler aldri blir lange. Skjønner det ikke, altså. Tror kanskje det er for at jeg ubevisst biter dem av, og spytter dem på gulvet. Ugh. Jeg er fæl.) Jeg må innrømme at det ser ut som en femåring har voldtatt neglene mine med neglelakk. Jeg mangler egentlig bare lebestift i hele trynet, så ser jeg ut som en femåring som kler seg ut som ei prinsesse. Det er mer neglelakk utenfor enn det er på selve neglen, den er ujevn og jeg har altfor korte negler. Det er ikke fint. husker jeg hvorfor jeg aldri bruker neglelakk. Man trenger lange negler for at det skal være fint. Og stødige hender. Basta. Hendene mine er like stødige som jeg kan se for meg at Jahn Teigens hender er, og det er verken et kompliment til meg eller Teigen.

Det er storm ute, så ingen kule bilder i dag. Jeg som vet akkurat hvilke bilder jeg skal ta, og jeg tror det kommer til å bli superkult. Da får vel jeg bare vente til seinere. Til en annen dag. Så, skuffende nok har jeg ingen kule bilder til dere – enda. Skal løpe rundt omkring i huset å prøve litt forskjellig etterpå nå, så det kan hende det blir noen gøyale bilder senere. Jeg håper det. Men, først må jeg rydde. Og spise. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Og jeg er en helt. Tjohei!
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.